Black Widow kapi za žene

Black Widow kapi za žene glavna slika proizvoda
Aktivni sastojci:
Biljni sastojci
Medicinska forma:
Tekućina 10ml
Proizvođač:
U.S.A. Shenqi Biological (International) Group
Isporuka:
24-72h - Hrvatska pošta

Black Widow kapi – Nevjerojatan seksualni nadražaj za žene

Black Widow kapi stimuliraju žene, pojačavajući njihov seksualni nagon i želju za istim, povećavajući protok krvi kroz vaginu. Poznato je da su žene blaža bića od muškaraca i da imaju vrlo jaku kontrolu nad seksualnim impulsom. Zbog toga morate biti svjesni činjenice da svakako morate stimulirati svoju ženu blagošću i intimnošću.

Nakon višegodišnjih istraživanja i eksperimenata, utvrđeno je da ovaj preparat nema štetnih učinaka. Trenutno je i okarakteriziran kao najjači afrodizijak za žene.
Iako ovaj lijek proizvodi snažnu želju za seksom, žena je sposobna 'obuzdati' seksualnu želju. Morate imati na umu da je potreban pre-stimulans kako bi se ovaj lijek maksimalno iskoristio.

Kako Black Widow kapi rade i kome su namijenjene?

Black Widow kapi su relativno novi seksualni poticaj za koji većina ljudi ni ne zna.

Lijek je potpuno prirodan i temelji se na jednostavnoj formuli koja stimulira ženske hormone i daje ženi snažnu želju za seksom.

Black Widow kapi koristi fruktozu kao i melatonin, koji je glavni pokretač seksualnog impulsa kod žena. Kao rezultat toga, vagina postaje vrlo vlažna i stvara snažan seksualni nagon.

Namijenjen je svim ženama koje ne mogu uživati u seksu ili koje nemaju želju za seksom i koje su seksualno neaktivne nekoliko godina. Čak će i najmanje zainteresirane žene osjetiti seksualni instinkt i snažnu želju za seksom nakon samo nekoliko kapi ove tekućine.

Ukoliko ste imali probleme s postizanjem orgazma, ovaj preparat je odličan izbor za Vas! Potpuno će da opravda Vaše očekivanje, a Vi ćete da uživate u seksu i doživjeti orgazam bar jedanput!

Važno je napomenuti da proizvod nije namijenjen ženama mlađim od 18 godina. Ne smije se prodavati osobama mlađim od 18 godina.

Što su Black Widow kapi?

Black Widow kapi su proizvod koji se spravlja na prirodnoj bazi, od prirodnih biljaka koje proizvode snažan učinak seksualnog impulsa. Recept je poslovna tajna tvrtke koja je patentirala i testirala lijek, a za sada nije objavljen potpuni recept radi zaštite lijeka.

Poznato je samo da je 100% prirodno, proizvedeno od prirodnih sastojaka i da ne može štetiti organizmu, čak ni u prekomjernim količinama.

Moguće nuspojave, u obliku crvenila na koži, javljaju se kod žena koje imaju rijetke alergijske reakcije.

Black Widow kapi – Doziranje

Doziranje lijeka provodi se isključivo oralnim putem, ili samo-unosom u tijelo. Tekućinu možete piti samu, dodavati je u piće ili hranu. Također se može sipati u alkoholna pića jer sastav pića / hrane ne utječe na učinke lijeka, tj. ne umanjuje učinak lijeka.

Kada je riječ o doziranju Black Widow kapi, treba napomenuti da je jedna bočica lijeka zapravo dvostruka doza. Dakle, pola boce je jedna doza, što je dovoljno u 24h i ne biste trebali uzeti cijelu dozu na jednom. Iako nema nuspojava, čak ni u slučaju prekomjerne uporabe, ne preporučuje se uporaba više od 2,5 ml u 24 sata.

Ima li ikakvih neželjenih učinaka Black Widow kapi?

Trenutno nema nuspojava od Black Widow kapi.

Za razliku od muških afrodizijaka koji nisu na primjer pogodni za srčane bolesnice, ovaj lijek se također može dati ženama sa srčanim problemima, visokim krvnim tlakom ili drugim medicinskim poremećajima.

Također, Black Widow kapi ne utječu na motoričke sposobnosti i dopušteno je upravljanje električnim strojevima. Jedina vrsta nuspojava može se pojaviti kod žena koje imaju rijetke alergije, pa ako imate alergiju, preporučuje se da se posavjetujete s ljekarnikom.

Vrlo je vjerojatno da se ništa neće dogoditi, ali da biste bili sigurni, posavjetujte se s ljekarnikom prije korištenja.

Na što obratiti pozornost kod Black Widow kapi?

Namijenjene je samo ženama starijima od 18 godina, a ne muškarcima. Muškarci neće osjetiti nikakve učinke zbog mehanizma djelovanja i hormona koje stimulira. Zabranjeno je koristiti lijekove za dojilje. Osim toga, lijek je potpuno siguran i nije opasan po život.

Kako zaštititi Black Widow kapi?

Kao i većina preparata za potenciju, Black Widow kapi se moraju čuvati u originalnoj ambalaži na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece. Također, mjesto gdje se skladišti mora biti suho i ne smije biti izloženo izravnom sunčevom svjetlu.

Izravna sunčeva svjetlost će razbiti sastojke lijeka i izgubiti će svoju efektivnost te postati neupotrebljiv. Ako je rok trajanja istekao, odmah uklonite lijek.

Kako su Black Widow kapi upakirane i kako ih koristiti?

Black Widow kapi se isporučuju u bočici od 5 ml i ta količina je dovoljna za dvije doze / uporabe.

Da biste koristili lijek, pomiješajte polovicu boce (2,5 ml) s vodom, kavom, sokom, alkoholom ili hranom i pijte / jedite.

Uzmite lijek pola sata prije seksualne aktivnosti, jer je potrebno 20-30 minuta da lijek djeluje. Imajte na umu da se učinci lijeka mogu osjetiti i do 12 sati nakon uzimanja lijeka, a samo jedna doza, tj. 2,5ml. Je preporučena dnevna doza iznosi 2,5ml.

Sve prekomjerne količine smatraju se zlouporabom.

Prodaja i cijena Black Widow kapi

Lijek se prodaje IZNIMNO u originalnoj ambalaži i preuzimamo ga od ovlaštenog distributera, stoga jamčimo sigurnost, kvalitetu i pouzdanost.

Prodajemo samo proizvode za koje je dokazano da poboljšavaju kvalitetu života, kao i da ublažavaju simpotome i rješavaju probleme. Kao i kod bilo kojeg lijeka, preporučujemo seksualnu stimulaciju prije upotrebe Black Widow kapi, kako bismo iskusili maksimalne učinke lijeka.

Jamčimo da ćete uz pomoć ovog poticaja imati kvalitetan i aktivan seksualni život, koji je neophodan za zdravlje.

Ako naručite više kutija, dobit ćete posebne popuste.

Black Widow kapi – Naručivanje i isporuka

Naručivanje je jednostavno: putem formulara na website-u, gdje je važno navesti svoje ime, prezime, ulicu i broj, kao i broj mobilnog telefona kako bi vas kurir nazvao kada stigne na adresu.

Želimo pružiti maksimalnu diskreciju pa proizvod šaljemo u neutralnom i diskretnom pakiranju, tako da nitko ne može otkriti sadržaj pakiranja.

Nudimo proizvod po najpovoljnijoj cijeni, vrhunske kvalitete!

Imajte na umu da morate biti dostupni na telefonu koji ste naveli kao kontakt, u protivnom kurir ne može isporučiti pošiljku!

BLACK WIDOW KAPI ZA ŽENE ISKUSTVA

Petra 38 godine Black Widow kapi za žene iskustva slika
Petra ( 38 god. )
Nakon što sam se razvela prije 5 godina, od tada nisam ni stupila u spolni odnos niti sam bila seksualno aktivna. Nakon nekog vremena pronašla sam divnog dječka, ali nisam se mogla opustiti i uživati ​​u seksu. Sve je bilo nekako “na snazi”.

Ubrzo nakon toga pronašla sam ovu stranicu i odlučla isprobati Black Widow kapi. Bojala sam se da to nije droga ili prijevara, ali sam pročitala na black widow kapi forum iskustva i nakon prve doze vidjela sam da to stvarno djeluje.

Dječku nisam ništa rekla, samo sam pila lijek prema uputama i rekla dječku da želim ponovno pokušati. Već nakon 15 minuta osjetila sam ugodan svrab / peckanje u vagini, što je znak jake seksualne želje i vožnje.

Što još mogu reći osim da je seks trajao 2h! Fenomenalni osjećaj koji se dugo nisam osjećala osjetila sam i uživala u maksimumu. Moram također reći da nije bilo nikakvih problema ili nuspojava, a moja vagina je bila tako vlažna da me dječko pitala jesam li dobra!

Preporučujem to svim ženama koje imaju problema s seksualnim životom, jer nakon ovog lijeka osjećat ćete se kao da imate 20 godina! Dečki su super, i vrlo su diskretni, tako da od mene 10 bodova!
Danijela, Osijek 39 godine Black Widow kapi za žene iskustva slika
Danijela, Osijek ( 39 god. )
Kao i uvijek, skeptična sam, pa sam bila i s ovim lijekovima! Ali htjela sam isprobati lijek samo iz znatiželje, iako imam izvrstan seksualni život s mužem.

Najprije je vidio ovaj lijek i pozvao me da ga isprobam, jer je jednom pokušao s Kamagra Gel-om i bili smo oduševljeni učincima lijeka. Nakon nekog vremena odlučila sam ispuniti svoju želju i probati lijek, iako nisam očekivala da će se nešto dogoditi, jer sam imala osjećaj da to neće raditi za mene.

Naručila sam dva paketa, čisto iz zabave. Black Widow kapi su došle u vrlo diskretnom paketu i mislim da ne bih ni znala što je unutra, da nisam znala što očekujem.

Lijek sam sipala u bijelo stolno suho vino i popila nekih 25 minuta prije nego smo počeli s predigrom. Kao što smo počeli s predigrom i maženjem, tako sam se osjećala trnci i trnci u vagini, kao što osjećam zbog vrlo dobrog seksa.

Nisam mogla vjerovati da mogu biti toliko “mlada” i imati toliko seksualne želje! Bilo je stvarno fenomenalno, seks smo ponovili nekoliko puta, a sutradan sam se dobro osjećala, bez ikakvih posljedica ili nuspojava.

Zaista sjajna priprema i preporučila bih svima onima koji žele začiniti seksualni život!
Marina, Rijeka 42 godine Black Widow kapi za žene iskustva slika
Marina, Rijeka ( 42 god. )
10 godina sam u braku i poslednjih nekoliko godina nisam uživala u seksu.

Jednostavno se nisam mogla opustiti i uživati ​​u seksu, a kamoli dobiti orgazam. Bila sam očajna jer sam mislila da nikada neću riješiti svoj problem. Srećom, imam muža koji je pun razumijevanja i koji me je nagovorio da isprobam Black Widow kapi. Moram priznati da sam na početku bila skeptična. Ali nakon prve uporabe shvatila sam da lijek nije šala i da stvarno potiče seksualni nagon i želju.

Od tada povremeno koristim ovaj lijek. Najčešće kad imam problema na poslu, a onda dolazim kući i ne mogu se opustiti uživajući u svom odnosu sa suprugom.

Uzimam pola doze (2,5 ml) lijeka i već nakon 20 minuta moja želja za seksom postaje sve jača i vagina postane toliko vlažna da bih doživjela orgazam nakon 5-10 minuta seksa.

U bilješci se navodi da lijek može uzrokovati blago crvenilo na koži ako pacijent pati od alergija, a budući da sam alergična na gluten, nisam osjetila nikakve nuspojave. Mogu sa sigurnošću reći da je lijek siguran i da ne uzrokuje nikakve nuspojave ili probleme.

Preporučujem ga svakome tko se ne može opustiti i uživati ​​u seksu.
Ivona, Zagreb 42 godine Black Widow kapi za žene iskustva slika
Ivona, Zagreb ( 42 god. )
Zbog sve većeg pritiska na poslu, došla bi kući umorna i nervozna, pa je to također oslabilo i moju seksualnu želju i instinkt. Nisam pridavala veliku važnost jer sam počela misliti da sam polako ušla u godine i da je seksualna aktivnost polako nestala.

Međutim, nakon razgovora s kolegicom, predložila je da probam Black Widow kapi, jer ju je neko vrijeme koristila i bila je vrlo zadovoljna efektom. Tako sam naručila prvu bocu, a nakon prve uporabe shvatila sam da je ovo izvrsna priprema. Obično ulijem tekućinu / lijek u čašu vode i pijem ovu otopinu oko 30 minuta prije seksa, kako bih dala dovoljno vremena lijeku da počne raditi.

Također sam primijetila da lijek radi duže ako ga ulijemo u vodu ili neki sok umjesto alkohola. Lijek je fenomenalan i nemam nuspojava od istog, a moj seksualni život je bolji nego ikad. Želim da sve žene kažu da to shvaćaju ako imaju problema s seksom i želju za istim, jer Black Widow kapi nevjerojatno rješavaju ove probleme!

Poznajem nekoliko žena koje imaju isti problem i rado ću ih preporučiti! Dečki koji šalju proizvod maksimalno su diskretni, tako da nitko neće razumjeti o čemu je riječ i koja je pošiljka!
Ana, Zagreb 40 godine Black Widow kapi za žene iskustva slika
Ana, Zagreb ( 40 god. )
Nisam znala gdje da se okrenem nakon što je moj seksualni život počeo padati! Moj suprug je u internet tražilici kucao afrodizijak za zene prodaja i stimulansi za žene i preporučio da probam različite čajeve. Ali ni to nije imalo nikakvog učinka.

Bili smo bespomoćni jer nisam imala želju za seksom, niti je moja vagina bila barem malo vlažna.

Bojala sam se da ću izgubiti muža zbog nedostatka seksualnog života.

Međutim, jednog dana mi je donio Black Widow kapi i rekao mi da popijem jer je čuo od svog prijatelja da je lijek za žene i da je vrlo učinkovit.

Bila sam skeptična, ali nisam imala što izgubiti i pokušala sam. Popila sam ga u smoothie soku, i otišli smo u spavaću sobu.

Prvih 15 minuta nisam ništa osjećala i suprugu sam rekla da bacamo novac, ali ubrzo nakon što sam to rekla, počela sam osjećati lijepe trnce u vagini.

Vagina je postala vrlo vlažna, a mi smo se bacili na posao i uživali sat i pol.

Doživela sam orgazam tri puta za sat i pol, tako da nema potrebe raspravljati je li lijek dobar.

Topla preporuka svim ženama koje ne mogu doći do orgazma i ne mogu uživati ​​u seksu!
SLIČNI PROIZVODI