KAMAGRA GEL

KAMAGRA GEL
KAMAGRA GEL glavna slika proizvoda
Kamagra Gel - Oral Jelly je tekući gel korisiti se za liječenje erektilne disfunkcije. To je najbolji lijek koji je odobren za liječenje poremećaja erekcije kod muškaraca. Aktivni sastojak Sildenafil Citrate je dostupan u tekućem obliku i proizvodi se klinički u prostorijama tvrtke Ajanta Pharma.
BROJ
PAK.
UKUPNA
CIJENA
CIJENA
/ PAKET
UŠTEDA
 
DOSTAVA
 
 
 
1 299KN 299KN 0KN BESPLATNA NARUČI
2 558KN 279KN 40KN BESPLATNA NARUČI
3 717KN 239KN 180KN BESPLATNA NARUČI
4 876KN 219KN 320KN BESPLATNA NARUČI
5 995KN 199KN 500KN BESPLATNA NARUČI
10 1490KN 149KN 1500KN BESPLATNA NARUČI
20 1980KN 99KN 4000KN BESPLATNA NARUČI
299KN
NARUČI
Aktivni sastojci:
Sildenafil Citrate
Medicinska forma:
Gel 7x100mg
Proizvođač:
Ajanta Pharma
Isporuka:
24-72h - Hrvatska pošta
KAMAGRA GEL besplatna dostava za sve narudžbine

KAMAGRA GEL - OPĆE INFORMACIJE

Statistički podaci potvrđuju da sve više muškaraca  pati od impotencije  diljem svijeta. Mnogi muškarci ne mogu se boriti protiv ovog fizičkog poremećaja bez medicinske pomoći, zbog čega je često potrebno liječenje lijekovima. U suvremenoj medicini liječnici preporučuju generičke ili originalne lijekove.

Na farmakološkom tržištu, Kamagra Gel zauzima prvo mjesto u lijekovima za erektilnu disfunkciju. Ovaj generički lijek je najdjelotvorniji djeluje protiv erektilne disfunkcije. 
Željeli bismo vam pružiti više informacija o ovom lijeku.

Ovaj gel za potenciju je izvorna metoda liječenja erektilne disfunkcije u obliku gela. Potrebno je samo isuti sadržaj vrećice u usta i za 20 minuta ste spremni za spolne avanture s Vašim partnerom. Kamagra gel dolazi u više okusa i lagan je za gutanje zbog čega je izbor milijuna muškaraca koji imaju slabu erekciju ili jednostavno žele dugotrajniji spolni odnos.

KAMAGRA GEL - KAKO RAZLIKOVATI ORIGINALNO I LAŽNO PAKIRANJE

DA LI UZIMANJE KAMAGRA GEL ODMAH REZULTIRA EREKCIJOM?

Ovo je još jedan uobičajeni mit o Kamagra Gel pripravku - da će uzimanje rezultirati trenutnom, nekontroliranom erekcijom.

Realnost je sasvim drugačija. Viagra ne uzrokuje izravno dobivanje erekcije ili pružanje bilo kakvih seksualnih stimulacija. Umjesto toga, sve što čini je inhibiranje enzima koji regulira dotok krvi u penis, olakšavajući postizanje erekcije ako i kada želite.

Bez bilo kakve seksualne stimulacije (bilo vizualne, fizičke ili psihološke), nakon uzimanja preparata nećete razviti erekciju. Proces uzbuđenja i dalje je isti kao i normalan - jednostavno ćete dobiti erekciju kad ste u dobrom raspoloženju.

DA LI VAM KAMAGRA GEL POMAŽE DA SE OPORAVITE BRŽE NAKON ORGAZMA?

Još jedno uobičajeno uvjerenje je da ona može smanjiti period - količinu vremena koje je potrebno da se muškarac oporavi nakon seksa i postizanja orgazma.

U ovom je slučaju istinito zajedničko uvjerenje o Kamagra Gel-u. Znanstvena istraživanja općenito pokazuju da se ED lijekovima smanjuje vrijeme potrebno za oporavak nakon seksa, često za prilično značajnu količinu.

Na primjer, studija iz 2000. godine o utjecaju Kamagre na vrijeme nakon ejakulacije otkrila je da je 100 mg doze sildenafila (aktivnog sastojka) smanjilo prosječno vrijeme oporavka s 10,8 minuta na 2,6 minuta.

UTJEČE LI KAMAGRA GEL NA VAŠ SEKSUALNI NAGON?

Kamagra Gel je osmišljen kako bi poboljšala vaše fizičke performanse tijekom seksa - to jest vaše sposobnosti postizanja i održavanja erekcije. Međutim, to nije povezano sa povećanjem vaše razine seksualnog interesa ili seksualnog nagona općenito.

Muški spolni nagon većim dijelom pokreću hormoni, u rasponu od hormona nadbubrežne poput DHEA do muških spolnih hormona poput testosterona. Budući da je ovo nehormonski lijek, malo je vjerojatno da će ometati hormonalnu stranu vašeg seksualnog nagona.

Umjesto toga, preparat jednostavno olakšava vaš seksualni učinak kad se već osjećate motiviranim za seks. Sadašnje znanstvene studije ne pokazuju povezanost između preparata i seksualnog nagona niti opću razinu interesa za seksualnu aktivnost.

UPORABA

Sildenafil  je osnovni sastojak Kamagra gel pripravka i takodje utječe na odziv na spolni podražaj. Poboljšava opuštanje glatkog mišića pomoću dušikovog oksida, tvari koja se uobičajeno oslobađa pri spolnom podražaju.

Ovo opuštanje glatkog mišića pojačava dotok krvi do određenih područja penisa, što uzrokuje erekciju. Sildenafil se primjenjuje za liječenje erektilne disfunkcije (impotencije) kod muškaraca i plućne arterijske hipertenzije. Sildenafil se može koristiti i u ostale svrhe koje nisu navedene. Međutim, prije uzimanja Kamagra Gel preparata pacijenti trebaju obratiti pozornost na medicinske informacije, čime se smanjuje rizik od mogućih nuspojava.

DOZIRANJE I UPUTA

Doziranje Kamagra Gel preparata ovisi o fizičkim karakteristikama svakog pacijenta. Za početak, stručnjaci savjetuju da uzmu samo minimalnu dozu glavnog sastojka Sildenafil Citrate-a. Za većinu, preporučena doza je 50 mg (pola vrećice). 

Doza se može povećati ili smanjiti po potrebi, pri čemu se unos dopušta samo jednom dnevno.

Učinak stupa na snagu najdulje za 40-50 minuta nakon ingestije i traje oko 4-5 sati. Za starije korisnike savjetuje se da bi trebali malo povećati dozu lijeka. No to nije nužno!

Kamagra gel se uzima po potrebi, otprilike 1 sat prije spolnog čina. Ne uzimajte ga više od jedanput dnevno. Hrana sa visokim udjelom masnoće može odgoditi učinak lijeka. Izbjegavajte grejp ili sok grejpa kada koristite sildenafil.

MJERE OPREZA

Prije početka korištenja sildenafil-a, obavijestite svog liječnika ili ljekarnika ako ste alergični na isti ili ako imate neku drugu alergiju. Starije osobe mogu biti osjetljivije na nuspojave lijeka.

KONTRAINDIKACIJE

Kamagra gel je kontraindiciran kod osoba koje uzimaju druge:

 • lijekove za liječenje impotencije ili
 • koriste dušične lijekove za bol u prsima ili
 • lijekove za srčane probleme.

Ovaj lijek ne smiju koristiti žene i djeca kao niti pacijenti sa utvrđenom preosjetljivošću na bilo koji sastojak lijeka.

MOGUĆE NUSPOJAVE

Bilo koji medicinski proizvod generičkog ili izvornog porijekla može izazvati blage ili teške nuspojave kod onih koji su pogođeni iz raznih razloga. Iskusni stručnjaci i liječnici upozoravaju svoje pacijente o takvim potencijalnim nuspojavama, među kojima se mogu pojaviti u slučaju pogrešnog lijeka.

Najčešće nuspojave su:

 • glavobolja ili migrena,
 • crvenilo,
 • žgaravica,
 • nadražaj želuca,
 • začepljenje nosa,
 • vrtoglavica,
 • proljev,
 • bolna erekcija,
 • poremećaji spavanja,
 • bol u prsima,
 • suhoća usta,
 • lupanje srca.

Jače alergijske reakcije su vrlo rijetke, ali ako se pojave odmah zatražite liječničku pomoć. Mnogi korisnici ovog lijeka nemaju ozbiljnih nuspojava. Ako uočite nuspojavu koja nije navedena, javite se liječniku ili ljekarniku.

INTERAKCIJE S DRUGIM LIJEKOVIMA

Ovaj lijek se ne smije koristiti sa:

Za više detalja savjetujte se s Vašim liječnikom ili ljekarnikom.

KAMAGRA GEL DOZIRANJE

Kamagra gel se koristi po potrebi, nema potrebe za redovnim uzimanjem.

PREDOZIRANJE

Ako ste uzeli prekomjernu količinu lijeka, odmah zatražite hitnu medicinsku pomoć. Uobičajeni simptomi predoziranja su bol u prsima, mučnina, nepravilan rad srca i osjećaj vrtoglavice i nesvjestice.

ČUVANJE

Čuvati lijek pri sobnoj temperaturi (20-25 °C), dalje od utjecaja svjetlosti i vlage. Ne držati lijek u kupaonici. Sve lijekove držati van dohvata kućnih ljubimaca i djece.

ZAKLJUČAK

Prema jednoj anketi, Kamagra Gel je preparat koji odgovara muškarcima svih starosnih skupina. U našoj online prodavaonici pacijenti mogu naručiti samo originalan lijek sa hologramom na kutiji. Svi dosadašnji korisnici mogu potvrditi visok stupanj djelotvornosti Kamagra Gel preparata. Međutim, prije korištenja potrebno je pažljivo pratiti farmakološka uputa za uporabu. 

Budući da svako ljudsko tijelo ima svoje osobitosti, Kamagra Gel ponekad može imati negativne učinke na zdravlje muškarca. Liječnici sve više naglašavaju da poremećaj erekcije se može pojaviti u bilo kojoj životnoj dobi muškaraca.

Sastojci u preparatu Kamagra Gel podiće vaš seksualni život na najveću moguću razinu. S pravodobnim liječenjem, svaki pacijent, čak i onaj  s najtežim seksualnim poremećajima, može se imati savršen seks. Muškarci koji koriste ovaj lijek ne moraju brinuti o komplikacijama i uvijek će biti izuzetno zadovoljni rezultatima.

Zahvaljujući djelovanju glavne supstance Sildenafil Citrat, željena erekcija se razvija u muškom tijelu i traje do kraja seksualnog čina. 
Možemo vam jamčiti da će vaš seksualni život u budućnosti biti potpuno bez problema. 

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Pružamo samo opće informacije o Kamagra Gel pripravku koje ne pokrivaju sve sastojke, moguće sastojke ili mjere opreza. Informacije se ne mogu koristiti za samoliječenje ili samodijagnosticiranje. Svaka detaljna uputa za pojedinog pacijenta treba se slagati sa uputama savjetnika za medicinsku njegu ili liječnika.
Ne odgovaramo za točnost informacija i greške koje iste mogu sadržavati. Nismo odgovorni za bilo kakvu izravnu, neizravnu, posebnu ili drugu štetu kao rezultat korištenja informacija u ovim uputama, kao niti za posljedice samoliječenja.

S poštovanjem

Kamagra Hrvatska

Kamagra gel infografik slika Kamagra gel infografik slika

KAMAGRA GEL ISKUSTVA

Lovro, Zagreb 59 godine KAMAGRA GEL iskustva slika
Lovro, Zagreb ( 59 god. )
59. godina imam i ponekad osjećam kak postajem sve mekši i mekši, a zatim bum, erekcija nestaje za vrijeme seksa.
Registrirao sam se preko interneta i poručio prvu pošiljku. Stigla je unutar tjedan dana. Za prvi put, uzmite preporučenu dozu, 50 mg mi je bilo slabo. Vjerojatno neka anksioznost.
Pokušao sam opet, još uvijek bez osobitih rezultata. Povećao sam doziranje na 100 mg. To je djelovalo izvanredno. Skoro kao da je pukla brana, odmah sam oborio dozu na 50 mg, zatim na 30 mg, gdje je seks i dalje bio izvanredan.
Ovo je 20. dan. Pokušat ću sići do 20 mg. Ključ za mene je bilo strpljenje, da ga pustim da uđe u moj sustav. Znat ćete, osjetit ćete to, ali što je još važnije, srušio sam svoju psihološku barijeru! Izgleda da je svaki sledeći put sve bolji i bolji.
Ante, Osijek godine KAMAGRA GEL iskustva slika
Ante, Osijek
Odlično djeluje, ali imam nuspojave, želučane bolove. Kako sam to prevladao, tako što sam ga počeo uzimati na prazan stomak.
Ako ne jedem ništa 5 sati prije nego što ga popijem Kamagra Gel, dobro sam.
Što manje hrane u mom želucu, to bolje. Pojedem mali obrok 2 sata nakon što ga uzmem.
Marin, Split godine KAMAGRA GEL iskustva slika
Marin, Split
Nedavno su mi dijagnosticirane složene migrene. Moj liječnik propisao je lijekove za liječenje i život se vratio u normalu, sve dok nije postalo očigledno da uzrokuju ED.
Godinu dana sam patio od ovog problema i to je izazvalo nenamjerno trenje između moje supruge i mene.
Iskreno je umislila da je više ne privlačim.
Nakon razgovora s mojim liječnikom propisao mi je 50 mg. Kakva promjena igre. Osjećam se kao da imam opet 20 godina, a moja je supruga prezadovoljna, u stvari jedva može održati korak sa mnom.
Do sada nisam imalo nuspojava. Ne mogu reći dovoljno dobrih stvari o ovom lijeku.
Momci, nemojte čekati kao ja, dok mi brak nije bio ugrožen. Bilo mi je neugodno razgovarati o tome, a nije smjelo biti. Trebao sam otići kod liječnika gotovo godinu dana ranije.
Toma, Rijeka 62 godine KAMAGRA GEL iskustva slika
Toma, Rijeka ( 62 god. )
Imam 62 godine i više nisam mogao redovito imati erekciju pa sam probao Kamagra Gel 100mg. Koristio sam ga tri puta u proteklih mjesec dana i svaki put sam se potpuno digao i trajao cijelo vrijeme, 2-3 časa.
Glavni problem je što imam jaku glavobolju, brutalnu kao što je netko ranije opisao, jutro nakon, i što treba par sati da me prođe, čak i nakon uzimanja paracetamola i ibuprofena.
Roko 51 godine KAMAGRA GEL iskustva slika
Roko ( 51 god. )
Imam 51 godinu i posljednjih nekoliko godina moje tijelo nije surađivalo s mojom fizičkom i emocionalnom željom za intimnošću. Nisam mogao održati čvrstu, trajnu erekciju. Nakon razgovora s liječnikom, propisali su mi Kamagra Gel 50 mg (pola doze) za upotrebu. Rezultati su bili zapanjujući! Kao da sam opet u svojim dvadesetima! Čvrsta i dugotrajna erekcija!
Moje „vrijeme oporavka“ nakon klimaksa je bilo brzo. Moja dama i ja smo uživali doslovno satima u vođenju ljubavi. Nadam se da će svi muškarci koji pate od ED-a moći iskusiti iste rezultate. Moje samopouzdanje i samopoštovanje su se vratili i nisam mogao biti sretniji! 
Jedine nuspojave koje sam doživio bile su crvenilo u obrazima (otprilike 20 minuta nakon uzimanja) i  suha usta. Voda kraj kreveta sprečava da to bude problem.
Borna 71 godine KAMAGRA GEL iskustva slika
Borna ( 71 god. )
Imam 71 godina. Trajanje i čvrstoća mojih erekcija postajali su sve slabiji. Uzimam Kamagra Gel već 2 mjeseca, a za to vrijeme sam se seksao 12 puta. Svaki put su bile sjajne, jake dugotrajne erekcije. 
Prije mjesec dana smanjio sam dozu s 50 mg(pola) na 25 mg(četvrtinu) što nije smanjilo učinkovitost. Oduševljen sam pomlađenim seksualnim životom! Siguran sam da su i moji orgazmi zanimljiviji.
Niko 43 godine KAMAGRA GEL iskustva slika
Niko ( 43 god. )
Nedavno sam počeo da uzimam Kamagra Gel. Sada ne mogu dobiti erekciju tako lako kao kad sam bio mlad. Sa 43 godine mi je to definitivno narušilo samopouzdanje a u spavaćoj sobi  supruga je mislila da me ne privlači.
Ovo definitivno 100% bolje! Rečeno mi je da uzmem 100 mg, to radi, čak je i sa 50 mg meni  radilo. Uspjeo sam to samouvjereno izvesti kao da sam ponovno u svojim 20-ima!
Supruga je jako impresionirana. Preparat je vratio naš seksualni život nazad na zadovoljstvo supruge, a ja sam se ponovno mogao nasmiješiti nakon seksa.
Josip 45 godine KAMAGRA GEL iskustva slika
Josip ( 45 god. )
Imam 45 godina i posljednjih pet godina ne mogu zadržati erekciju dovoljno dugo da zadovoljim svoju ženu. Probao sam nekoliko stvari i nijedna nije pomogla. Razgovarao sam sa svojim najboljim frendom koji mi je preporučio da u Google unesem slijedeće riječi: - kamagra gel gdje kupiti. Izašao mi je ovaj website gdje sam kupio jedno pakiranje sa 7 vrećica 100 mg. Popio sam pola doze s čašom vode. Ud mi je bio čvršći nego godinama prije, mogao sam djelovati dok žena ne kaže stani, nešto što nije rekla posljednjih 15 godina.

Kasnije me pitala što je to sa mnom i može li to biti češće.
Lucija godine KAMAGRA GEL iskustva slika
Lucija
Suprug i ja smo mnogo godina u braku i uzbuđenje je nestalo iz našeg spolnog života. Vodili smo ljubav samo jedanput mjesečno zbog njegovog problema s postizanjem i održavanjem erekcije.

Otišao je na Kamagra forum i na njegov prijedlog naručili smo Kamagra Gel. Prvu noć je uzeo jednu tabletu od 50 mg na prazan želudac. Čekali smo 30 minuta...ništa. Čitav sat...ništa. Zatim sam mu krenula pružiti oralni seks...O! Postigao je vrlo čvrstu erekciju u nekoliko sekundi. Bio je kao kada je imao 18 godina, kada smo vodili ljubav triput dnevno.

Otišli smo na kat i iduća dva sata strasno vodili ljubav. Oboje smo bili oduševljeni jačinom njegove erekcije. Prvi put u mnogo godina imala sam dva orgazma. Kada je svršio rekao je da je to bio najintenzivniji orgazam u njegovom životu. Nakon sat vremena ponovno smo vodili ljubav, i još jednom ujutro!

Vjerujem u Kamagra gel. To je čudesan preparat!
Marko 63 godine KAMAGRA GEL iskustva slika
Marko ( 63 god. )
Moj problem je nedostatak erekcije. I dalje imam spolni nagon, dodiri su i dalje ugodni i mogu ejakulirati. Ali sve to je u polučvrstom stanju, nedovoljno za penetraciju.

Prvo sam probao Levitra lijek, uvijek na isti način (prazan želudac, bez alkohola). Prvi put je djelovao odlično, drugi put nije uopće djelovao, treći put je djelovanje bilo prilično dobro, a četvrti put jako loše. Nije mi se sviđala ta nepredvidljivost jer sam samac. Na nagovor prijatelja uzeo sam Kamagra Gel. Uzeo sam Kamagra gel od 100 mg četiri puta, sa 100% uspjeha.

Imao sam začepljen nos i zamućen vid, kao da gledam kroz užareni zrak. Ali koga briga za nuspojave, ponovno sam na konju.
Tomislav 49 godine KAMAGRA GEL iskustva slika
Tomislav ( 49 god. )
Koristio sam Kamagra Gel s prekidima dvije godine. Uzimam samo polovicu doze, 50 mg. Smatram da ju je najbolje uzimati oko 40 minuta prije spolnog odnosa. Neko vrijeme nisam koristio Kamagra Gel jer sam shvatio da mi je popravilo erekciju toliko da ju nisam trebao oko 6 mjeseci. Ponovno sam ju počeo koristiti prije nekoliko noći. Žena nije mogla vjerovati veličini i čvrstoći. Toliko se uzbudila da je skočila na mene i odlično se zabavila!

Kamagra je odlična i dobro djeluje. Jedina mana je začepljen nos, crvenilo lica i ponekad glavobolja.
SLIČNI PROIZVODI