P Force Fort

P Force Fort glavna slika proizvoda
P Force Fort
P Force Fort 150mg je najbolji lijek za održavanje potencije na maksimalnim vrijednostima i sadrži glavnu komponentu Sildenafil Citrate 150 mg. To u potpunosti eliminira impotenciju kod muškaraca i gdje seksualni odnos može trajati doslovce satima.
40EUR
NARUČI
Aktivni sastojci:
Sildenafil Citrat
Medicinska forma:
Tablete - 10x150mg
Proizvođač:
Sunrise Remedies Pvt. Ltd
Isporuka:
24-72h - Hrvatska pošta

P Force Fort 150mg – Opće informacije

Muškarci u kasnijim godinama mogu doživjeti probleme erektilne disfunkcije (ED), koji mogu značajno utjecati na njihov život kao i na osobnost. Problemi s ED-om proizlaze iz raznih razloga: od stresa i nezdrave ishrane, do depresije i čisto fizioloških promjena.

Međutim, znanstvenici i farmaceutske tvrtke uspjeli su napraviti pripravak koji će pomoći svim ljudima koji pate od impotencije. Bez obzira koji uzrok problema bio, P Force Fort 150mg će zasigurno pomoći u rješavanju ovog problema o kom i najjači i najmuževniji muškarci ne vole pričati.

P Force Fort 150mg je siguran, pouzdan i učinkovit lijek koji će uveliko biti od pomoći svakome tko pati od poremećaja erekcije. Lijek proizvodi Sunrise Remedies, indijska farmaceutska tvrtka koja zapošljava najbolje stručnjake iz područja farmakologije i medicine.

Stoga, nema potrebe sumnjati u učinkovitost i stabilnost ovog lijeka, koja se na Zapadu smatra izvrsnom zamjenom za tradicionalnu kamagru.

Što predstavljaju P Force Fort 150mg tablete?

P Force Fort 150mg je preparat koji je namijenjen sprečavanju proizvodnje hormona PDE5 koji je zaslužan za regulaciju protoka krvi kroz krvne žile penisa, tijekom seksualnog odnosa. Ovaj proizvod samo povećava protok krvi eliminirajući hormon, a rezultat je čvrsta i dugotrajna reakcija.

Zbog inhibicije fosfodiesteraze tipa 5, ciklički guanozin monofosfat se poništava. Taj proces je ključ svega. Proces dovodi do opuštanja mišića i krvnih žila u penisu muškarca, što dovodi do lakše erekcije. Samo čvrsta erekcija može pružiti visokokvalitetne intimne trenutke, stoga nemojte oklijevati s uporabom ovog lijeka.

Glavni sastojak P Fort Fort 150mg je Slidenafil citrat, koji se nalazi u gotovo svim lijekovima za impotenciju. Slidenafil je jedan od mnogih sastojaka odobren od strane FDA i MHRA i ne morate se brinuti o tome je li lijek siguran ili ne.

Bez obzira koliko dugo imate probleme s erektilnom disfunkcijom, proizvod će sigurno poboljšati vaše stanje kako bi se olakšalo postizanje erekcije. Stalna uporaba lijeka ne može izliječiti Vaš problem impotencije.

Za koga je ovaj lijek?

P Force Fort 150mg mogu koristiti muškarci bilo koje dobi, osim muškaraca mlađih od 18 godina. Lijek ne smiju koristiti djeca ili žene jer mogu biti opasni za njihovo zdravlje.

Što razlikuje P Force Fort od drugih lijekova za impotenciju?

Različite studije i pokusi pokazali su da više od 93% muškaraca bilježi poboljšanje, nakon uporabe ovog lijeka. Također, ovo je prvi proizvod koji je službeno odobren od strane FDA. Osim toga, mnoga su istraživanja u svijetu dokazala da jedna doza ovog lijeka održava erekciju od 4 sata.

Neki potrošači su izjavili da je jedna tableta im omogućila postizanje više erekcija. Kao krem na tortu, P Force Fort 150mg proizvodi minimalne nuspojave tijekom uporabe. Ipak, vrlo je važno slijediti upute koje objašnjavaju moguće interakcije s drugim lijekovima.

U nastavku će biti riječi o tome, a preporučuje se stroga uporaba uz pridržavanje propisanih savjeta i uputa.

Pravilna upotreba P Force Fort tableta

Prije svega, tablete P Force Fort 150mg treba konzumirati prije obroka kako bi ga želudac bolje i brže upio. Inače ćete imati dramatično smanjenje učinaka lijeka. Lijek treba konzumirati uz čašu vode, gutanjem pilule, a zatim pijenjem čaše vode (2 - 3dcl, ako je moguće).

Izbjegavajte unos drugih tekućina, jer će se lijek najbolje otopiti u vodi. Uzmite samo jednu tabletu u 24h, ne više! Treba također napomenuti da ovaj lijek nije afrodizijak, a trebao bi se konzumirati oko sat vremena prije spolne aktivnosti.

Seksualna stimulacija vodi samo do opuštanja krvnih žila, što dovodi do visokokvalitetnih erekcija. Ovaj lijek to potpomaže, a preporučujemo da započnete s jednom trećinom tablete. Ako ste već koristili proizvode za liječenje impotencije, možete započeti s pola tablete. Imajte na umu da ne uzimate lijek ako koristite neke druge lijekove za liječenje erektilne disfunkcije.

Obratite pozornost da prije konzumiranja ovog lijeka nije preporučljivo uzimati više obilnih i masnih jela jer će smanjiti učinkovitost lijeka. Također, lijek neće Vas zaštititi od spolno prenosivih bolesti.

Moguće nuspojave

P Force Fort 150mg U vrlo rijetkim slučajevima možete proizvesti nuspojave koje mogu naštetiti Vašem tijelu. Najčešće nuspojave su:

 • Problemi s trbuhom,
 • Problemi s vidom,
 • Vrtoglavica,
 • Suha koža,
 • Osip.

Sve ove nuspojave nisu opasne za Vaše zdravlje i obično prolaze nakon nekoliko sati. Postoje ozbiljni štetni učinci koji se javljaju u vrlo rijetkim situacijama a to su:

 • Privremena sljepoća
 • Erekcija koja traje dulje od 4 sata

Vrlo je važno kontaktirati svog liječnika ako primijetite taj problem. Detaljna studija je pokazala da niti jedan od ova dva neželjena učinka nije dugotrajno štetan za tijelo, ali i dalje zahtijeva hitnu medicinsku intervenciju.

Mjere opreza – Na što biste trebali obratiti pažnju?

Lijek može uzrokovati probleme ako se koristi u prisutnosti nekih drugih bolesti, kao i lijekova koji se koriste za liječenje. Također se preporučuje da se prije uporabe lijeka konzultirate s liječnikom, osobito ako ste pretrpjeli ili patili od:

 • Povećanog / smanjenog krvnog tlaka,
 • Bolest bubrega,
 • Bolest jetre,
 • Anemija,
 • Kancera,
 • Krvarenja,
 • Anatomske deformacije penisa.

Ako niste sigurni je li lijek za Vas, obratite se svom liječniku. Nemojte uzimati lijekove na vlastiti rizik, osim ako niste 100% zdravi i nećete uzrokovati ozbiljne nuspojave.

Moguće kontraindikacije

Lijekovi dušičnih oksida kao što su dinitrat, izosorbid, nitroglicerin i nitroprusid proizvode kontraindikacije u kombinaciji s tabletama P Force Fort 150mg. Također, ako koristite kvinidin, cimetidin, antifungal, niacin, eritromicin ili lijekove za liječenje AIDS-a, nemojte koristiti ovaj proizvod.

Nemojte uzimati lijek čak i ako se konzultirate sa svojim liječnikom, jer vaše zdravlje može biti ugrožena samo jednom tabletom ovog lijeka.

Svaki lijek može izazvati kontraindikacije i nuspojave, čak i ako ste 100% zdravi. Iako je testiran nekoliko puta, P Force Fort 150mg obično ne proizvodi kontraindikacije (pogotovo one koji su teški) ako se pravilno koriste.

Rijetki slučajevi prijavljeni su kada muškarci prijavljuju nuspojave, a najčešći problemi su predoziranje. Prekomjerna količina se obično javlja kada potrošač misli da lijek ne funkcionira, a zatim uzima drugu pilulu. Nakon toga, učinak lijeka je udvostručen, što može dovesti do ozbiljnijih nuspojava.

Srećom, oni su opet prolazni i lako ih može ispraviti liječnik.

Mješavina P Force Fort 150mg s alkoholom i hranom

Lijek možete uzeti tijekom obroka, ali morate imati na umu da će se učinci lijeka smanjiti i da će trebati proći više vremena prije nego što se počnu osjećati učinci.

Alkohol, koji sigurno utječe na erekciju kod muškaraca, može uništiti učinke lijeka i učiniti ga beskorisnim. To je osobito slučaj kada se unese veća količina alkohola.

Preporučljivo je da se lijek konzumira na prazan želudac, bez upotrebe alkohola. Na taj način osiguravate maksimalne učinke lijeka. Imajte na umu da će trebati više vremena za postizanje maksimalnog učinka ako ste imali opsežan i teški obrok prije konzumiranja P Fort Fort 150mg.

Još jedna stvar koja se ne preporuča tijekom konzumacije ovog lijeka je pušenje. Iako ne može uzrokovati nuspojave ili ozbiljne zdravstvene probleme, pušenje smanjuje učinkovitost lijeka. Zbog toga izbjegavajte pušenje.

Kako pohraniti P Force Fort 150mg?

Poput većine lijekova, on također zahtijeva određene uvjete u kojima se treba skladištiti. Najprikladnija temperatura za skladištenje je u rasponu od 15 do 30 stupnjeva Celzijusa. Sve ekstremne temperature smanjuju učinke i vijek trajanja lijeka.

Također se preporučuje da se lijek zadrži u izvornom paketu, da atmosferski / vanjski utjecaji ne bi mijenjali strukturu lijeka i time oslabili isti. P Force Fort 150mg Držite izvan dohvata djece na tamnom mjestu gdje nema vlage.

Ako istekne rok trajanja, uklonite lijek i ne koristite ga.

P FORCE FORT ISKUSTVA

Marin 56 godine P Force Fort iskustva slika
Marin ( 56 god. )
Ja sam Marin i imam 56 godina. Problemi impotencije počeli su se pojavljivati ​​u zadnjih 3 godine. Prije točno 15 dana, uzeo sam prvu tabletu ovog lijeka. Bez ikakvog iskustva u liječenju impotencije ili upotrebe sličnih lijekova bio sam skeptičan oko samog lijeka i nisam znao što očekivati.
Moram napomenuti da nikad nisam imao nikakvih zdravstvenih problema, niti patim od bilo kakve bolesti ili poremećaja. Nisam imao spolni odnos tijekom razdoblja od posljednje 3 godine, dok nisam čuo za ovu tvrtku koja prodaje te proizvode. Dakle, čak i uz savjet moje supruge, odlučio sam pokušati tretirati ovaj problem uz pomoć P Force Fort 150mg tableta i moram reći da sam i više nego zadovoljan.
Naručio sam kutiju od P-Force Fort 150 mg i od tada ih konzumiram. Uzimam pola tablete 30 minuta prije seksualnog odnosa. Razlika je više nego primjetna - seksualni odnos traje 2 h i moj penis ostaje nevjerojatno tvrd.
U početku sam uzimao jednu trećinu pilule, ali nakon trećeg puta odlučio sam uzeti pola pilule.
Jedine nuspojave koje sam imao su crvenilo i blaga glavobolja koja je nestala nakon 10 minuta. Primijetio sam da je lijek učinkovitiji kad ga uzmem na prazan želudac i ne pušim cigarete nakon toga. Alkohol inače ne pijem, ali sam ga konzumirao jednom, u maloj količini, tijekom spolnog odnosa sa svojom suprugom. Nisam imao nikakvih problema niti nuspojava.
Lijek konzumiram već dva tjedna, a moram reći da je poboljšao kvalitetu mog života. Dopustio mi je da se osjećam mlađim i da uživam sa svojom suprugom u intimnim odnosima. Stvarno nisam osjetio nikakve značajne nuspojave, i preporučio bih P Force Fort 150mg svim muškarcima koji pate od impotencije.
Impotencija nije ništa strašno, samo se obratite tim dečkima koji će Vam zasigurno pomoći.
SLIČNI PROIZVODI