Aktivni sastojci:
Sildenafil Citrat
Medicinska forma:
Tablete 10x200mg
Proizvođač:
Shree Venkatesh
Isporuka:
24-72h - Hrvatska pošta

Sextreme Black Force - Opće informacije

Sextreme 200mg Black Force je najučinkovitija, modernija i najmoćnija zamjena za najpopularniji tretman za liječenje impotencije Kamagra Gel. Ima dvostruko veću dozu Sildenafil citrata nego bilo koji  preparati ili tablete za potenciju.

Svi preparati i tablete za potenciju sadrže normalnu, odnosno umjerenu dozu Slidenafil citrata - 100mg koji je zaslužan za postizanje tvrde i dugotrajne erekcije.

Ali neki konzumenti su prijavili da im Kamagra Gel ne pruža dovoljno dugotrajan učinak te da su uzimali dvije doze lijeka u kratkom vremenskom razdoblju.

Ukoliko Vam Kamagra Gel nije dovoljna stimulacija za postizanje intenzivnijeg stupnja seksualnog odnosa, preporučamo Vam da probate Sextreme Black Force 200mg.

On znatno produžava duljinu djelovanja efekta lijeka u odnosu na druge proizvode za liječenje impotencije.

Sextreme Black Force 200mg  je najjača zamjena svim poznatim lijekovima za tretiranje erektilne disfunkcije. Upravo zbog te povećane količine Slidenafil citrata. Dok većina lijekova ove kategorije sadrže 100mg, Sextreme Black Force 200mg je dostupan u dvostruko jačoj dozi kako bi se osigurao jači učinak.

Upravo ta doza lijeka ubrzava vrijeme djelovanja lijeka i omogućava jaču i dugotrajniju erekciju.

Indijska farmaceutska tvrtka Shree Venkatesh je spravila ovaj lijek koji slobodno može stati rame uz rame s lijekovima najpoznatijih tvrtki koji liječe impotenciju.

Jedna tableta Sextreme Black Force 200mg pomaže u postizanju nevjerojatnog seksualnog odnosa. Ona poboljšava protok krvi u krvnim žilama penisa zahvaljujući dvostrukoj dozi slidenafil citrata.

Rezultat toga jeste tvrda i dugotrajna erekcija koja se postiže brže i jače uz pomoć samo jedne  tablete koja sarži 200mg slidenafila u istog sastava kao iu ostalim proizvodima za pomoć pri liječenje ED.

Kako koristiti Sextreme Black Force 200mg

Kako je količina lijeka dvostruko veća, preporuča se jedna četvrtina tablete za početak svim konzumentima koji se nisu ranije susretali sa ovim medikamentom.

Ukoliko ste već upoznati i koristili ste nekoliko puta isti, možete početi i sa polovicom tablete.

A ako već koristite kamagra gel ili neke druge preparate, uzmite jednu cijelu tabletu. Lijek treba uzeti 20 minuta prije seksualnog odnosa. Kako bi isti mogao postići maksimalan učinak i pružitu Vama i Vašoj ljubavi intenzivniji i bolji užitak.

Imajte na umu da se učinak medikamenta može osjetiti i do 24h od momenta uporabe. Upravo zbog dvostruke doze slidenafila.

Čak iako koristite preparate ili tablete za potenciju određeno vrijeme i upoznati ste s učinkom, NE PREPORUČA se uzimanje više od jedne Sextreme Black Force 200mg tablete na dan.

Obratite pažnju da ne unosite veliku količinu alkohola u organizam prije uporabe ovog lijeka. Kako ne biste potencijalno izazvali nuspojave.

Također, izbjegavajte masne i obilne obroke prije uporabe lijeka jer će učinak biti drastično smanjen. A Vi ćete vjerojatno doći u iskustvo da uzmete još jednu tabletu kako biste nadoknadili učinak. Nemojte to učiniti jer možete izazvati preveliku dozu lijeka kada se mogu pojaviti ozbiljne nuspojave koje zahtijevaju profesionalnu intervenciju.

Na što biste trebali obratiti pozornost?

Kao i svaki lijek, Sextreme Black Force 200mg može stvoriti nuspojave i prateće neželjene učinke.

Zbog toga i sa ovim lijekom treba biti oprezan kako ne bi došlo do neželjenih nuspojava i komplikacija zbog interakcije s drugim lijekovima koje uzimate ili pak ukoliko patite od određenih bolesti i stanja.

S toga, NE PREPORUČA se uporaba Sextreme Black Force 200mg medikamenta, barem ne bez konzultacije s medicinskim stručnjakom, ukoliko patite od ili ste imali:

 • Srčani udar,
 • Visok ili nizak krvni tlak,
 • Koagulaciju,
 • Anginu,
 • Alergiju na slidenafil,
 • Koristite lijekove na bazi dušik oksida ili nitrate (izosorbid dinitrat i nitroglicerin najčešće).

Prije nego odlučite uporabite ovaj lijek a pogotvo ako ste patili od nekih stanja spomenutih gore, morate se konsultirati s liječnikom. On vam treba dati dozvolu za uporabu lijeka.

Također, ukoliko koristite eritromicin, ketokonazol i cimetidin, OBAVEZNO obavijestite svog liječnika kako biste se posavjetovali i dobili dozvolu za uporabu.

Nemojte uzimati lijekove na vlastiti rizik.

Moguće neželjene nuspojave

Sextreme Black Force 200 mg može izazvati nuspojave kao i ostali lijekovi, iako su u ovom slučaju na mnogo manjem stupnju izraženi i dosta kraće traju. Najčešće nuspojave su:

 • Vrtoglavica,
 • Crvenilo,
 • Glavobolja,
 • Krvarenje iz nosa.

Ove nuspojave nisu tako izražene i ne traju dugo. No, obratite se svom liječniku što je prije moguće ako vam se dogodi da:

 • Primijetite promjene srčanog ritma,
 • Često mokrite, a osjećate trnce i vidite krv u mokraći,
 • Uočite promjenu na vidnom polju, kao i zamagljen vid,
 • Primjetite plavu boju na vidnom polju,
 • Primjetite plavu boju na vidnom polju,
 • Primijetite da krvarenje iz nosa.

Ovo su ozbiljne nuspojave koje Vaš liječnik mora sanira, te mu detaljno objasnite koliko i kada ste uzeli lijek.

Pohrana lijeka

Sextreme 200 mg se mora držati izvan dohvata djece na temperaturi koja ne pada ispod 18 i ne prelazi 28 stupnjeva Celzija.

Također čuvajte lijek u izvornom pakiranju. Po mogućnosti ne pohranjujte ga u kupaonici, kako biste spriječili vlagu koja može uništiti lijek i učiniti ga neispravnim.

Ako istekne rok trajanja, uklonite lijek i nemojte ga ni u kom slučaju koristiti.

SLIČNI PROIZVODI