Besplatna dostava za sve porudžbine na sajtu!
Aktivni sastojci:
Prirodni sastojci
Medicinska forma:
Med - 240 gr
Proizvođač:
Themra
Isporuka:
24-72h - Hrvatska pošta

Treba Vam prirodni afrodzijak? Turski Med je pravi izbor za Vas!

Imate dojam da Vam Vaše seksualno zdravlje nije baš najbolje? Želite prirodni afrodizijak koji će da poboljša Vaš performans u krevetu bez ikakvih neželjenih nuspojava? Turski Med - Macun Med Vam nudi upravo ono što Vama treba!

To je prirodni afrodizijak, bez kemijskih sastojaka, koji će eliminirati problem erektilne disfunkcije!

Također, kvaliteta sperme se znatno poboljšava a ujedno i sam seksualni odnos se produljuje! Što je još bolje jeste da Turski Med mogu koristiti i žene kako bi potpomogle cirkulaciji krvi kroz vaginu.

Na taj način se brže postiže orgazam a sam odnos se produljuje za onoliko koliko možete da izdržite!

Više ne morate da brinete kako ćete zadovoljiti Vašeg partnera, sve što treba jeste opustiti se i uživati!

Što je to Turski Med?

Turski med za potenciju je lijek koji se sastoji od nekoliko komponenata, odnosno endemskih biljaka. Kako bi se postigli željeni učinak lijeka, sve biljke moraju biti u određenom postotku.

Upravo taj određeni balans proizvodi željene efekte, odnosno poboljšava funkcioniranje preparata kod oba spola. Ono što je interesantno jeste da je Macun Med poznat od davnina u Aziji.

Kroz povijest, mnogobroje studije su dokazale da je Turski med svojom učinkovitosti poboljšavao seksualno zdravlje. Oba spola, bez obzira na dob, su imala puno bolji seksualni život i spolne odnose nakon uporabe ovog proizvoda.

Primarna uporaba Macun Med preparata jeste za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca te lakšeg postizanja orgazma kod ženskog spola.

Pored toga, žene su osjećale olakašnje tijekom menstrualnih ciklusa kada su koristile ovaj medikament pa se s toga može koristiti i u tu svrhu.

Iznad svega, nikakve nuspojave ili kontraindikacije se neće pojaviti što znači da je isti 100% siguran.

Kako se koristi Turski Med?

Treba reći da Turski Med, nakon spravljenja, nije u čvrstom obliku ili u obliku meda kako se da zaključiti. To je zapravo sirup koji se konzumira oralno, po mogućnosti 30 minuta prije seksa.

Eksperti preporučuju da se uzima jedna kafena žlica ovog sirupa svakodnevno kako bi se postigli rezultati. Dnevna doza važi za oba spola a treba reći da ne treba istu prekoračivati.

Općenito govoreći, ne možete pretjerati sa uporabom, ali je poželjno pridržavati se propisane doze. Ukoliko Vam se desi da jedan dan preskočite dozu, nema potrebe da istu nadoknadite.

Samo nastavite sa normalnom uporabom, jer \„dupla doza\“ zasigurno neće poboljšati rezultate. Takozvani \„overdose\“ nije moguć, bez obzira na količinu koju unesete u Vaš sustav.

Samo nastavite sa normalnom uporabom, jer „dupla doza“ zasigurno neće poboljšati rezultate. Takozvani „overdose“ nije moguć, bez obzira na količinu koju unesete u Vaš sustav.

Što možete očekivati nakon uporabe Macun Med preparata?

Bez obzira na dozu koju unesete, zasigurno nećete imati nuspojave niti kontraindikacije. Nakon uporabe Macun Med preparata, možete očekivati određene benefite koje će Vam isti pružiti. Kako su efekti malo drugačiji kod dva različita spola, ispod su isti i navedeni radi lakšeg raspoznavanja.

Muškarci:

  • Čvrsta erekcija koja može trajati po nekoliko sati
  • Uvećan broj spermija
  • Veće samopouzdanje
  • Ojačan libido, kao i jaka seksualna moć.

Žene:

  • Veoma jaka želja za seksualnim odnosom
  • Dosta manja doza straha
  • Pojačana razina estrogena
  • Jako lučenje vaginalnog sekreta.

Sve koristi se mogu postići i uz pomoć nekih drugih afrodizijaka, ali je problem u tome što više od 98% tih pripravaka izaziva prateće neželjene efekte.

Turski med je prirodan afrodizijak koji se u istočnjačkoj medicini koristi stoljećima, i uspješno neutrališe probleme seksualne prirode.

Je li ovo prirodan preparat?

Turski med je afrodizijak koji je baziran na prirodnim sastojcima. Ne sadrži ni jednu kemijsku komponentu pa tako ne stvara ni ovisnost, niti proizvodi nuspojave.

Osim toga, priznat je kao prirodni preparat za liječenje erektilne disfunkcije kao i za poboljšanje seksualnog zdravlja.

Macun Med je siguran za redovitu uporabu kod muškaraca i žena.

Od čega se sastoji Turski Med?

Turski Med Macun Med se dobija kombinacijom endemskih biljaka. Biljni ekstrakti se miješaju u određenoj količini, tako da daju visoku kvalitetu i siguran afrodizijak. Ispod su navedeni svi sastojci, koji su ukratko i opisani.

Epimedium

Epimedium sadrži ikarin, komponentu koja opušta sve mišiće u tijelu a takođe sadrži i dušikov oksid. Dušik oksid je odgovoran za kvalitetniji protok krvi kroz krvne žile, osobito u genitalnom području. Izuzetno je učinkovit kod ublažavanja menstrualnih bolova.

Maca

Peruanski Zen Šen je kroz povijest poznat kao lijek za seksualno zdravlje. Prvenstveno poboljšava erekciju, libido ali i plodnost kod oba spola.

Tribulus Terrestris

Poboljšava samu strukturu krvnih žila i pojačava libido kod muškaraca. Mnogi sportisti ga koristi kao suplement.

Cola Vera

Izvrsna komponenta koja u sebi sadrži kofein i antocijanin. Stimulacijom nervnog sistema podiže budnost organizma, eliminira depresiju ali pomaže i kod uklanjanja dijareje i dizenterije.

Ginkgo Biloba

Ublažava bolove u mišićima, otklanja stres i pojačava protok krvi kroz organizam a samim tim i u području genitalija.

Lesser Galangal

Budući da je ovo vrsta kineskog đumbira, možete računati na učinkovito otklanjanje mučnine i probavnih tegoba. Povećava i temperaturu organizma, pa tako i lakše dovodi do orgazma zbog bolje cirkulacije krvi.

Melasa od duda

Veoma brzo otklanja probleme dijabetesa, smanjuje stres i umor kao i menstrualne probleme. Također ojačva i imunološki sustav.

Pčelin polen

Sadrži više od 40% proteina u svojoj strukturi a također djeluje preventivno po pitanju infekcija. Jedan je od najjačih ekstrakata u Turskom medu.

Matični mliječ

Revitalizuje tijelo i pruža dodatnu seksualnu energiju koja poboljšava intimne odnose.

Ženšen

Poznati kineski afrodizijak koji će muškarcima pružiti fantastične erekcije koje će trajati dugo. Najbolji preparat za poboljšanje plodnosti kod muškaraca.

Đumbir

Veoma poznat lijek koji otklanja želučane probleme i hronični umor. Poboljšava koncentraciju i ublažava probleme infekcija.

Kopriva

Obskrbljuje organizam kalcijem i kalijem. Dovodi krvni tlak u normalnu i pruža antiinflamatorni učinak.

Kopriva

Obskrbljuje organizam kalcijem i kalijem. Dovodi krvni tlak u normalnu i pruža antiinflamatorni učinak.

Bundeva

Svi vaši čirevi i problemi crijeva će biti uklonjeni jer bundeva regenerira crijeva i želudac. Uz to i kožu čini mekanom.

Vanilija

Ovaj prirodni i aromatični afrodizijak Vas uvodi u euforiju i poboljšava Vaš libido. Vaš seksualni nagon će se drastično povećati.

Zob

Izuzetan prirodni antidepresiv. Povećava količinu estrogena u tijelu.

Cimet

Slatkasti začin koji sadri cink, željezo, kalcij i magnezij i poboljšava zdravlje reproduktivnih organa.

U čemu je razlika u odnosu na druge afrodizijake?

Glavna razlika je u tome što je Macun Med odobren od strane internacionalnih zdravstvenih ustanova.

Osim toga, ovo je jedini afrodizijak koji neće izazvati neugodne nuspojave ili probleme. Za razliku od drugih preparata, Turski Med nema dugotrajan učinak kao drugi lijekovi, ali ima transparentnost koja daje uvid u sve sastojke istog.

Još jedna stvar koja izdvaja ovaj proizvod od drugih slične namjene jeste da je spravljen za oba pola, a ne samo za muškarce.

Turski med mogu slobodno da uporabljavaju i muškarci i žene kako bi poboljšali seksualno zdravlje.

Ne treba ni pominjati da ovaj preparat ne izaziva nikakve nuspojave i probleme.

Ko sve može da koristi Macun Med?

Svi, čak i pacijenti koji imaju određene bolesti i uzimaju druge preparata za liječenje.

Prvenstveno je namijenjen muškarcima, ali i žene mogu da isti koriste, bez straha od posljedica.

Čak ni u kombinaciji sa drugim preparatima neće uzrokovati probleme i nuspojave.

Turski Med se ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina.

Kako najlakše da dođete do ovog lijeka?

Turski med možete poručiti putem SMS poruke ili putem našeg obrasca za poručivanje.

Važno je napomenuti da MORATE ostaviti točne podatke (ime, prezime i broj telefona), kako biste dobili preparat.

Kurir će Vam predati paket u roku od 24-48h od poručivanja (ukoliko nije vikend ili blagdan). Turski Med stiže do Vašeg doma u roku od 24h, a niko osim Vas i nas ne zna što je u paketu. Na taj način osiguravamo diskreciju i štitimo naše klijente.

U slučaju da niste zadovoljni, mi ćemo Vam vratit novac ili zamjeniti proizvod drugim iz naše ponude.

MACUN MED ISKUSTVA

SLIČNI PROIZVODI