Kamagra Gel stranica česta pitanja

ČESTA PITANJA

Kako mogu naručiti vaše proizvode?

Da biste kupili bilo koji od naših proizvoda, jednostavno posjetite web stranicu proizvoda za koju ste zainteresirani i pročitajte prateće informacije.

Nakon što naručim, koliko će vremena proći dok ne primim svoj proizvod?

Na bilo koju adresu u Republici Hrvatskoj paket bi vam trebao stići u roku od 2 najviše 3 radna dana.

Koje metode dostave koristite?

Trenutno nudimo vam dva načina dostave:

  • HP-PLUS (Dostava je besplatna) - Dostava je u roku od 2-3 radna dana. Narudžbe koji su poslane do 13:00h (ponedjeljak-petak) šaljemo vam isti dan. Narudžbu će dostaviti na vaš dom ili na poštu (Poste resante). Ukoliko ne budete na adresi koju ste naveli u narudžbi u vrijeme dostave, kurirska služba ostavlja obavijest s kojom ćete preuzeti vaš paket na pošti uz osbnu kartu. Plaćate kad preuzmete.
  • HP-Ekspres (55,00 kn) - Dostava je unutar 24h. Narudžbe koje su poslane do 13:00h (ponedjeljak-petak) šaljemo isti dan. Dostava Poste Resante nije moguća u slučaju HP-Ekspres dostave. Plaćate kad preuzmete.

Primatelj plaća otkupni iznos + naknada usluge platnog prometa - 1.84% od ukupnog iznosa narudžbe – min 5.00kn

Isporučujete li Kamagra narudžbe Poste Resante?

Da, pakete šaljemo Poste Resante.

Kako se šalju narudžbe?

Razumijemo da je vaša anonimnost važna kada naručujete online. Zato se narudžbe šalju u diskretne paketiće bez ikakvih informacija o sadržaju.

Da li je poštarina besplatna?

Poštarina je za svaku narudžbu besplatna, primatelj pošiljke plaća samo naknadu pošte za uslugu platnog prometa.

Imam problem s narudžbom, što da radim?

Ako imate problema s narudžbom, najbolje je da nas kontaktirate putem kontakt formulara. Što prije znamo o problemu, to prije možemo ispraviti.

Što ako je paket oštećen ili nešto nedostaje?

U tom slučaju trebate kontaktirati naš tim za podršku i obavijestiti o problemu. Ponovno ćemo poslati paket ili vratiti vašu uplatu. Dodatne informacije potražite u našem jamstvu za isporuku.

Naručio sam paket u petak i nije mi dostavljen u roku koji je dogovoren?

Hrvatska Pošta ne vrši dostavu paketa praznicima i vikendom. To znači ako ste narudžbu izvršili u petak, očekivana kamagra dostava može biti najraanije u ponedjeljak A ako vikendom izvršite narudžbu, paket možete očekivati najranije u utorak.

Jesu li moji podaci sigurni?

Budite uvjereni da vaše osobne detalje shvaćamo ozbiljno. Nastojali smo izraditi našu web lokaciju iznimno sigurnom tako da su vaši podaci sigurni. To je naš prvi prioritet.

Jesu li svi naši proizvodi licencirani i sigurni?

Da apsolutno. Svi naši proizvodi u potpunosti su licencirani i sigurni i podvrgnuti su strogom postupku ispitivanja. Ne prodajemo neprovjerene proizvode.

Zahtijevate li recept prije kupnje na svojoj web lokaciji?

Imajte na umu da ne trebamo nikakav recepct za sve što možete naručiti na našem web mjestu, ali preporučujemo vam da se posavjetujte s liječnikom prije nego što naručite bilo što od nas.

Mogu li biti sigurni u kakvoću lijekova koje nudite?

Visoka kvaliteta lijekova koje nudimo je predmet našeg primarnog interesa. Logika je vrlo jednostavna: što je kvaliteta robe veća, to više kupaca imamo. Stoga smo vrlo pažljivi i selektivni u izboru dobavljača, kvaliteta robe temeljito se provjerava.

Što ako ovdje ne pronađem odgovor na moje pitanje?

Uvijek možete kontaktirati naš tim putem kontakt forme i odgovoriti ćemo na vaša pitanja.

POKAŽITE SE U NAJBOLJEM SVJETLU
KORISTITE SAMO PROVJERENO
NARUČI