VIKALIS VX 40MG

VIKALIS VX 40MG glavna slika proizvoda
Aktivni sastojci:
Tadalafil
Medicinska forma:
Tablete - 10x40mg
Proizvođač:
Shree Venkatesh Ltd
Isporuka:
24-72h - Hrvatska pošta
VIKALIS VX 40MG besplatna dostava za sve narudžbine

OJAČAJTE SVOJU SEKSUALNU STIMULACIJU S VIKALIS VX 40 MG TABLETAMA

Trenutno je najpopularniji proizvod za liječenje erektilne disfunkcije i vrlo je sličan Cialisu, ali ima duže trajanje djelovanja, do 36 sati! Parovi posebno vole ovaj lijek jer im dopušta da imaju kvalitetne i normalne seksualne odnose!

Upravo zbog produljenog trajanja, lijek je u Francuskoj poznat i kao "La Weekender". Često se koristi u rekreativne svrhe jer ne uzrokuje nikakve nuspojave ako se korisnik pridržava uputa za uporabu.

Ako uzmete više od propisane doze, može doći do blažih, ali i ozbiljnih nuspojava.

ŠTO JE VIKALIS VX 40 MG?

Tablete sadrže supstancu zvanu Tadalafil, koja proširuje krvne žile penisa, čime se povećava protok krvi i poboljšava erekcija. Tijekom seksualne stimulacije, dušikov monoksid se oslobađa u tkivo splovila gdje se aktivira enzim guanilat ciklaza.

Stoga se javlja jaka, kvalitetna i dugotrajna erekcija, koja je nužna za zdrav seksualni život.

Vikalis VX 40 mg je zapravo tadalafil iz PDE-5 skupine vazodilatanata, tj. lijekova koji utječu na širenje krvnih žila. Ova skupina lijekova ima za cilj širenje krvnih žila, osobito u području genitalija.

S druge strane, širenje krvnih žila dovodi do povećanog protoka krvi, što olakšava postizanje erekcije.

Treba napomenuti da Vikalis VX 40 mg nije afrodizijak. Nakon konzumacije, seksualna stimulacija je potrebna za postizanje erekcije.

KAKO KORISTITI VIKALIS VX 40 MG?

Prvo i osnovno je promatrati dnevnu propisanu dozu, bez obzira na vaše stanje, dob, težinu ili veličinu kako biste izbjegli moguće nuspojave. Medikament se uzima približno 20 minuta prije spolnog odnosa, a učinak lijeka traje između 36 i 72 sata.

Pijte Vikalis tablete uz čašu hladne vode, prije ulaska u spolni odnos i samo ako ga planirate imati. Već nakon 15 minuta od trenutka konzumacije osjetit ćete povećan protok krvi u području genitalija.

Imajte na umu da prije uzimanja ovog lijeka treba izbjegavati obilne obroke s puno masti, kao i da ne konzumirate alkohol prije ili nakon uporabe ovog proizvoda.

Alkohol drastično smanjuje učinkovitost lijeka i preporučuje se suzdržavanje od alkoholnih pića.

MOGUĆE NUSPOJAVE

Iako je lijek općenito siguran, Vikalis VX 40 mg može uzrokovati neke nuspojave. Najčešći razlog za pojavu nuspojava je prekoračenje dnevne propisane doze, kao i konzumacija alkoholom.

Najčešći oblici blagih nuspojava su: glavobolja i mučnina. Također se često događa:

 • Crvenilo lica
 • Glavobolja, popraćena začepljenim nosom
 • Suhe oči
 • Blaga mučnina
 • Bolovi u mišićima, leđima, nogama i rukama
 • Osjetljivost na svjetlo
 • Zvonjava u ušima
 • Zamagljen vid

Ove nuspojave nisu opasne po život i ne zahtijevaju posebnu intervenciju liječnika i često se javljaju zato što se tijelo navikava na lijek. Ako nikada niste uzimali slične lijekove, možda ćete imati neke od gore navedenih nuspojava.

Dovoljno je smiriti se i leći, tako da se nuspojave povuku same od sebe. Ako imate ozbiljniji oblik, obratite se vašem liječniku i recite mu da ste uzeli ove tablete. Nakon toga dobit ćete daljnje upute od istog.

OZBILJNE NUSPOJAVE KOJE SE RIJETKO DOGAĐAJU

Osim gore spomenutih blagih nuspojava, u rijetkim slučajevima javljaju se ozbiljni problemi i nuspojave koje mogu ozbiljno ugroziti Vaše zdravlje. Vikalis VX 40 mg, sve dok se uzima u normalnim dozama, bez konzumiranja alkohola, ne može uzrokovati ni jednu od sljedećih nuspojava:

 • Bolovi u prsima
 • Nesvjestica koju osjećate tijekom spolnog odnosa
 • Epizoda koja traje duže od 4 sata
 • Mučnina i jaka bol u trbuhu
 • Potpuni gubitak vida i sluha

To su ozbiljne nuspojave koje se mogu osjetiti u Vašem tijelu. Iz tog razloga, ako osjećate jednu od gore navedenih, prestanite uzimati Vikalis VX 40 mg i odmah potražite odgovarajuću liječničku pomoć.

Također, objasnite svom liječniku da ste uzeli lijek, kako bi znao što dalje. Treba reći da su ovi slučajevi vrlo rijetki i da postoji vrlo malo šansi da se doživi bilo koja od navedenih nuspojava.

Ono što je najvažnije je da ne prelazite dnevnu dozu, ne ih konzumirate ako ne planirate seksualni odnos, i ne konzumirate alkohol dok koristite ovaj proizvod.

Na ovaj način minimizirate šanse za pojavljivanjem pomenutih problema.

TKO BI TREBAO IZBJEGAVATI VIKALIS VX 40 MG?

Vikalis 40 mg je lijek koji je siguran i pouzdan u svojoj osnovi, tako da se uvijek mogu pretpostaviti njegovi učinci i djelovanje. Međutim, postoje određeni slučajevi kada ovaj lijek nije pogodan za konzumaciju jer lako dovodi do nuspojava.

Razlog tome je interakcija s drugim lijekovima, čije tvari dolaze u kontakt s ovim lijekom, što dodatno stvara ozbiljne probleme. Pacijenti koji pate od:

 • Kardiovaskularne i druge bolesti srca
 • Srčani / moždani udar i aritmije
 • Koronarne arterijske bolesti i angina
 • Povećan ili smanjen krvni tlak
 • Anemija ili druge bolesti krvnih stanica
 • HIV-a
 • Doniranje ili primanje organa

ni u kojem slučaju ne bi trebali konzumirati ovaj lijek! Lijekovi koje uzimaju zbog svoje strukture mogu vrlo lako uzrokovati problematične uvjete i uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme.

Stoga, pacijenti koji pate od ovih stanja i bolesti, ako uzmu Vikalis VX 40 mg, trebaju se što prije javiti liječniku!

DNEVNA DOPUŠTENA DOZA

Dopuštena dnevna doza ovog Vikalis VX 40 mg tableta je 20 mg, ili  polovica tablete u 24 sata. Isti se konzumira samo ako planirate seksualni odnos s partnerom, nikako drugačije jer gubi i smisao i učinke.

Ne smije se konzumirati svakodnevno, osim u slučaju redovitog spolnog odnosa.

Ako uzmete tabletu i ne osjetite učinak nakon 20 minuta, ne uzimajte još jednu tabletu jer možete izazvati ozbiljne probleme i nuspojave. Lijek počinje djelovati nakon 20 minuta od trenutka unošenja u tijelo, a ako ne osjetite učinak, budite strpljivi.

Pričekajte malo više, jer može doći do "kašnjenja" zbog nekih tvari iz hrane ili pića.

KONTRAINDIKACIJE ZA DRUGE LIJEKOVE

Lijekovi mogu uzrokovati ozbiljne probleme zbog interakcije s drugim lijekovima, stoga morate biti oprezni i pažljivi.

Bolesnici pod terapijom sljedećih lijekova ne smiju konzumirati Vikalis VX 40 mg:

 • Nitroglicerin i svi njegovi derivati
 • Natrijevi nitroprusidi
 • Amil nitrati
 • Antifungalni lijekovi i kreme (za oralno / genitalno liječenje kandidom)

Kemijske reakcije mogu biti opasne po zdravlje, tako da se strogo zabranjuje uporaba ovog lijeka za pacijente koji uzimaju gore spomenute lijekove.

VIKALIS VX 40 MG - SKLADIŠTENJE

Kao i većina lijekova, ovaj se mora čuvati po određenoj proceduri. Lijek se mora čuvati na tamnom i suhom mjestu, u originalnom pakiranju. Razlog tome je sprečavanje vlage koja može promijeniti kemijsku strukturu proizvoda i učiniti ga beskorisnim. Isti mora biti izvan dohvata djece, a ako istekne rok valjanosti, uklonite ga i nemojte ga koristiti.

NARUČITE VIKALIS VX 40 MG DANAS I ISKORISTITE GA SUTRA!

Ovaj proizvod možete naručiti putem našeg obrasca narudžbe. Samo unesite ime, prezime, adresu i TAČAN broj telefona. Ako ne unesete točan telefonski broj, kurir Vam ne može isti predati jer Vas kurir poziva na telefon kako bi utvrdio jeste li na datoj adresi.

Drugi način naručivanja je putem SMS-a, gdje trebate poslati iste podatke u poruci. Mi Vam odmah pri predavanju paketa kuriru javljamo da smo predali i da je na putu da stigne Vama!

Ako lijek Vikalis VX 40 mg naručite radnim danom do 15 sati, šaljemo ga kurirskom službom, koja će vam isti poslati u roku od 24 sata na željenu adresu.

Nitko, osim nas koji smo vas poslali i Vas koji primate paket, ne zna što je u paketu. Na taj način osiguravamo maksimalnu diskreciju i štitimo identitet naših kupaca.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili pritužbi vezanih uz proizvod, kontaktirajte nas i pokušat ćemo riješiti Vaš problem. U slučaju da niste zadovoljni s proizvodom, novac se vraća ili se šalje drugi proizvod!

Naš je cilj pružiti sigurno, pouzdano i učinkovito rješenje za Vaš problem, stoga ne ustručavajte se kontaktirati nas!

SLIČNI PROIZVODI