Kontaktirajte nas

Kamagra Gel kontakt stranica

Za sva vaša pitanja i primjedbe pišite nam

Kontakt možete ostvariti 7 dana u tjednu 00-24h putem obrasca u nastavku ili facebook messenger-a čija se ikonica nalazi na svakoj stranici dolje u desnom kutu. Vaši prijedlozi i komentari uvijek su dobrodošli. Ostavite svoje ime i adresu e-pošte kako bismo mogli odgovoriti na vaš poslani zahtjev ,pitanje ili nedoumicu što je moguće prije.

Privatnost

Naručivanjem s naše stranice putem obrasca, vaše podaci neće se koristiti za bilo što drugo osim slanja naručenih proizvoda. Morate imati više od 18 godina za naručivanje naših proizvoda.

Dostava

Pružit ćemo vam brzu, pouzdanu i diskretnu dostavu putem Hrvatske pošte u bilo koji dio Republike Hrvatske u roku od 24 do 48 sati od trenutka naručivanja(samo radnim danima pon-pet)

Narudžbe primljene vikendom ili blagdanom bit će vam poslane u ponedjeljak ili prvog radnog dana.

Jamstvo kvalitete

Jamčimo najvišu kvalitetu svih naših proizvoda koje nudimo i koje ste naručili od nas. Oni će vam biti dostavljeni u maksimalno diskretno upakiranoj originalnoj ambalaži proizvođača.

Jamstvo isporuke

Jamčimo da ćemo vam ponovno poslati BESPLATNU NARUDŽBU ako je na bilo koji način oštećena tijekom prijevoza ili da nešto drugo nedostaje.

U tom slučaju, obratite nam se kako bismo vam ponovo poslali narudžbu. Ovo je samo jedan od načina na koji jamčimo punu i učinkovitu uslugu.

KONTAKT FORMA

Za informacije o našim uslugama, primjedbe i prijedloge, kontaktirajte nas putem ovog obrasca.
Potrudit ćemo se da vam odgovorimo u najkraćem roku.

* Sva polja su obavezna za uspešno slanje poruke

POKAŽITE SE U NAJBOLJEM SVJETLU

KORISTITE SAMO PROVJERENO
NARUČI