Besplatna dostava za sve porudžbine na sajtu!
« Vrati se na blog

GOLD MAX TABLETE ZA ŽENE

Žene koje nisu seksualno aktivne obično su negativnije. Postoje žene koje imaju određene seksualne probleme i bez obzira koliko se trudile imati seks, ne uspijevaju. Gold Max  im dolazi u pomoć. Gold Max Women može biti percipiran kao afrodizijak zbog svog biljnog sadržaja.

gold max tablete

Što je to španjolska mušica? Kako radi, koji su mehanizmi djelovanja? I zašto postoji toliko mnogo vrsta i marki proizvoda Španjolske Mušice? Nastavite čitati i otkrijte više!

Gold Max Pink kapsulama vjeruju žene širom svijeta koje se žele držati podalje od agresivnih lijekova kako bi pojačale svoje seksualno uzbuđenje. Te kapsule mogu povećati dotok krvi u spolne organe, a istovremeno stimuliraju vaš mozak.

Proizvođači su smislili specijaliziranu formulu za žene nakon njihovog uspjeha Gold Maxa za muškarce.

Ove jedinstvene tablete stvorene su sa sastojcima za koji se zna da pojačavaju nagon za seksom podržavajući reproduktivne mehanizme u tijelu i napunjene su prirodnim afrodizijacima i pojačivačima protoka krvi.

Gold Max za žene optimalan je proizvod za sve koji žele povećati svoj libido i poboljšati svoje seksualno zadovoljstvo. Ove zgodne Gold Max Pink kapsule formulirane su korištenjem 100% prirodnih sastojaka i započinju s radom u samo 45 minuta - omogućujući vam gotovo trenutno  povećanje seksualnog nagona  - ako tražite savršen način da poboljšate svoj seksualni život, Gold Max za žene je za tebe!

  • Djelovanje počinje za samo 45 minuta
  • Svaka kutija sadrži 2 Gold Max Pink kapsule
  • Pomaže u povećanju seksualnog nagona i intenziteta orgazma
  • Povećava libido
  • Napravljene su od prirodnih sastojaka
  • Prikladna veličina za maksimalnu diskreciju i jednostavnu upotrebu

Ako ste žena koja želi povećati svoj seksualni nagon, jedna Gold Max kapsula sve što će vam trebati za postizanje sjajnih novih visina!

Jednostavno uzmite jednu kapsulu 45 minuta prije seksualne aktivnosti kako biste osigurali povećani seksualni libido tokom noći koju nikad nećete zaboraviti.

gold-max pink kapsule za žene

Što sastojci mogu ponuditi?

Sastojci u Gold Max kapsulama za žene ciljaju i psihička i mentalna stanja kako bi podržali seksualnu želju.

Tradicionalno se zna da ginseng povećava energiju u tijelu i radeći kao afrodizijak.

Cistanche Deserticola je još jedan moćan afrodizijak iz Japana koji vam pruža gotovo trenutne prednosti.

Wolfberry ili Goji bobice se koriste u širokom rasponu biljnih seksualnih lijekova zbog tradicionalno poznatih seksualnih koristi za muškarce i žene.

Iako istraživanje još uvijek mora potvrditi učinke Goji bobica, to je snažan izvor mnogih neophodnih vitamina i minerala.

Kalcij, kalij, željezo, cink, selen, vitamini C i B2 čine Gold Max Pink tablete više od pojačivača libida.

Sastojci:

Panax Ginseng - Biljka koja se prvi put koristi u japanskoj i kineskoj medicini za niz simptoma. Ne samo da bi trebao poticati seksualno uzbuđenje kod žena, već je također propisana za poboljšanje pamćenja i poboljšanje sportskih performansi i izdržljivosti.
Sastojak potiče seksualnu želju; jačanje vitalnosti i libida.

Cistanche Deserticola - biljni sastojak iz pustinje koji se nalazi u dijelovima Kine. On se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao komponenta pojačava osjet, libido i izdržljivost.Siguran uje zimanje I može njegovati sveukupnu dobrobit.

Labisa Pumila - malezijska biljka namijenjena je povećanju stezanja u vagini, kao i podršci u rađanju djece. Pomažeu  poboljšanju menstrualnog ciklusa i promicanju zdravog seksualnog života.

Rhodiola Rosea - biljka koja se nalazi uglavnom u sjevernoj Europi čiji se korijen koristi za izradu lijekova. Kaže se da može povećati energiju i izdržljivost, poboljšati seksualnu funkciju, pa čak i liječiti depresiju. Ova vrsta biljke smanjuje stres, inducirani gubitak seksualnog nagona i pojačava seksualnu funkciju.

Angelica Sinensis - biljka poznata kao Dong Quai koja se koristi kao ženska alternativa ginsengu. Također se koristi za smanjenje neplodnosti i za potporu općem zdravlju. Ova biljka povećava seksualnu želju i stvara više prostora za senzacije pobuđujući tkiva i živce u genitalnom području žene.

Fructus Lycii - ovo je najčešće poznata  goji bobica i super je voće bogato antioksidansima. Povećava razinu testosterona što potiče seksualni nagon. Izvor je antioksidansa, poboljšavaju raspoloženje i izdržljivost koji su važni za sjajan seksualni život.

Radix Astragali  - kineski biljni sastojak koji se koristi za stimuliranje imunološkog sustava, poboljšanje protoka krvi i smanjenje rizika od bolesti Potiče uzbuđenje i povećanje seksualne želje.

Trudnice ili dojilje i oni koji uzimaju lijekove ne smiju uzimati naše suplemente. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Tko može uzeti Gold Max Pink?

Svaka odrasla žena koja ima dobro zdravstveno stanje može uzeti Gold Max tablete kao dodatak prehrani.

Kako trebam uzeti Gold Max Pink za žene?

Gold Max tablete za žene su strogo dizajnirane za jednostavniju upotrebu prije seksa. Za razliku od drugih formulacija, ne morate svakodnevno konzumirati tablete, samo uzimajte tabletu 45 minuta prije seksualnih aktivnosti s puno vode.

Je li sigurno koristiti?

Ovaj 100% prirodni dodatak prehrani je bez ikakvih neželjenih nuspojava, ali ako sumnjate na rizik od alergije, prođite kroz detaljan popis sastojaka. Gold Max kapsule za žene ne bi smjele piti žene s kroničnim medicinskim stanjem, niti muškarci.

Rezultati

Kao i kod svih prirodnih seksualnih dodataka, vrijeme potrebno za početak dobijanja rezultata razlikuje se od svakog pojedinog korisnika. Većina korisnika navodi da su u stanju doživjeti rezultate unutar 30-45 minuta nakon uzimanja prirodnog dodatka.

To znači da možete uživati  čak i u spontanim prilikama!

Savjetuje se da ne smijete prekoračiti uzimanje jedne kapsule u roku od 24 sata.

Gold Max Iskustva

Da vas ne izluđujem ili bilo što, ali Gold MAX je jebeno intenzivan. Uzela sam jednu kapsule prije večere i bez upozorenja moje je tijelo naglo vrisnulo DA, a Rijeka se oslobodila u gaćicama. Zahvaljujući GM-u imala sam seks prvi put u dva mjeseca.  Moj plijen opisao me kao "veoma vlažnu" što u potpunosti uzimam kao kompliment.

Poslije je zaspao i ostavio me da se cijelu noć grlim pokušavajući da ga "slučajno" probudim grleći ga (prilično agresivno). Na pakovanju piše da je Gold Max kineski biljni lijek i kao takav nema "neugodnih nuspojava", ali imam osjećaj da bi me, ako ga uzimam češće, mogao pretvoriti u silovatelja. Što je otprilike neugodna nuspojava koliko mogu zamisliti.