Kamagra Bomboni

Kamagra Bomboni glavna slika proizvoda
Kamagra Bomboni
Kamagra bomboni su najnoviji proizvod tvrtke Ajanta Pharma i sadrže 100mg sildenafil citrata koje postaju učinkovite za oko 10 minuta od trenutka uzimanja i traju 4-6 sati. Dostupne u okusima od jagode i ananasa. Pakirane su praktično i sadrže 4 bombone.
23EUR
NARUČI
Aktivni sastojci:
Sildenafil Citrate
Medicinska forma:
Tablete 4x100mg
Proizvođač:
Ajanta Pharma
Isporuka:
24-72h - Hrvatska pošta

Kamagra Bomboni

Kamagra Bomboni su lijek za učinkovito liječenje erektilne disfunkcije značajno poboljšane formule i u obliku lako topivom u ustima radi jednostavnosti uporabe. Voćnog su okusa i za svakoga tko treba pouzdan lijek za simptome erektilne disfunkcije.

Uporaba

Kamagra Bomboni je lijek za učinkovito liječenje erektilne disfunkcije čime značajno poboljšava kvalitetu života. Lijek ne zahtjeva recepti može se kupiti preko interneta.

Učinak lijeka je baziran na efektu širenja krvnih žila njegovog osnovnog sastojka — čuvenog sildenafil citrata. Pritom, ne dolazi do neželjene erekcije bez stimulacije.

KAMAGRA BOMBONE UPOTREBA I DOZIRANJE

Najveća dozvoljena dnevna doza lijeka je 100 mg, odnosno jedna tableta od 100 mg. Lijek se uzima 1 sat prije spolnog odnosa. Učinak se pojavljuje nakon 45 minuta i traje do 6 sati.

Ne preporučuje se uzimanje lijeka s masnom hranom ili alkoholom jer se tako smanjuje učinkovitost.

Kamagra Bomboni dolazi u obliku tableta, 4 bombone u praktičnoj kutijici. Možete izabrati između više okusa: limun, menta, jagoda i ananas. Lagano se otapa u želucu, preporučuje se popiti čašu vode.

Mjere opreza

Savjetujte se s liječnikom prije uzimanja Kamagra Bomboni tableta jer su mogući neželjeni efekti. Posebno oprezne trebaju biti osobe sa povijesti bolesti kao što su:

Kontraindikacije

Problemi sa krvnim žilama, spolno prenosive bolesti, zloćudni tumori, problemi s bubrezima i jetrom i kardiovaskularne bolesti su stanja kod kojih je upotreba Kamagra Bomboni tableta zabranjena.

Ne preporučuje se uzimanje lijeka mlađima od 18 godina.

Moguće nuspojave

Zbog djelovanja na širenje krvnih žila, Kamagra Bomboni imaju nekoliko štetnih učinaka vezanih uz krvni tlak. To su:

  • glavobolja,
  • crvenilo,
  • začepljen nos,
  • mučnina,
  • i suhoća očiju.

Ovi negativni učinci se pojavljuju kod više od 1% pacijenata koji ih redovito uzimaju. Manje uobičajene nuspojave su:

  • preosjetljivost na svjetlo,
  • zamućen vid,
  • modro vidno polje.

Interakcije

Pitajte svog liječnika o usklađenosti lijekova koje već uzimate sa KamagraBomboni tabletama. Poznata međudjelovanja uključuju lijekove kao što sunitroglicerin, nitroprusid, amil-nitrat, azol protugljivični lijekovi i ostalo.

Doziranje

Ako ste propustili uzeti Kamagru, ne uzimajte tabletu prije planiranog seksualnog odnosa. Ne smije se uzimati više od 100 mg dnevno.

Predoziranje

Na Kamagra bomboni forum stranici savjetuju da nikada ne uzimate više od preporučenog dnevnog unosa. Ukoliko mislite da je djelovanje slabo, posavjetujte se s vašim liječnikom. Ukoliko uzmete više od 1 tablete dnevno izlažete se povećanom riziku od štetnih nuspojava.

Čuvanje

Čuvati Kamagra Polo tablete na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi. Držati van dohvata djece.

Odricanje od odgovornosti

Dajemo samo opće informacije o našim proizvodima koji ne pokrivaju sve moguće interakcije s drugim lijekovima ili mjere predostrožnosti. Podatci na ovoj web-stranici ne mogu se koristiti za  dijagnozu ili bilo kakav drugi tretman. Sve upute za svakog pojedinog pacijenta trebale bi biti sastavljene od strane vašeg liječnika.

Ne garantiramo pouzdanost svih informacija i odričemo se odgovornost zbog pogrešaka koje mogu nastati.

Nismo odgovorni za bilo kakvu štetu koja može proizaći iz upotrebe ovih informacija, kao i posljedica korištenja tableta bez savjetovanja s vašim liječnikom.

Kamagra bomboni infografik slika Kamagra bomboni infografik slika

KAMAGRA BOMBONI ISKUSTVA

Marijan 42 godine Kamagra Bomboni iskustva slika
Marijan ( 42 god. )
Izlazim sa puno mlađom ženom (21). Prije nego smo se počeli viđati čuo sam priče o muškarcima mlađima od mene koji koriste Kamagra bombone. Muškarci u 20-ima i 30-ima ih koriste, pa sam i ja odlučio.

Kod mene se najbolje pokazala doza od 50 mg(pola bombone).

Kamagra Bombona me učinila pastuhom, djevojka me jaše i uvijek doživi orgazam ili dva. One su me učinile puno boljim ljubavnikom, pružam djevojci puno dulju predigru. Stvarno je pomogla mom samopouzdanju jer znam da mogu djevojci pružiti ono što treba bilo kada. Kamagra je najveći izum poslije električne struje.
Vedran 58 godine Kamagra Bomboni iskustva slika
Vedran ( 58 god. )
Prije devet mjeseci sam započeo vezu sa ženom 11 godina mlađom od mene. Imao sam puno emocionalnih problema u životu i na moju sramotu, saznao sam da imam problem sa postizanjem i zadržavanjem erekcije. Odlučio sam probati Kamagra Bombone i ona su riješile moj problem!

Moja djevojka je bila vrlo strpljiva kroz taj period i sretan sam što joj mogu pružiti potpuno spolno iskustvo, a ne samo oralno. Uočio sam da pijenje mnogo vode s tabletom pomaže kod začepljenja nosa i crvenila lica. Postoji mali gubitak osjećaja koji odgađa orgazam, ali to se pokazalo kao dobra stvar!
SLIČNI PROIZVODI