Aktivni sastojci:
Tadalafil+Dapoksetin
Medicinska forma:
Tablete - 10x20+60mg
Proizvođač:
Shree Venkatesh Ltd
Isporuka:
24-72h - Hrvatska pošta

Super Vikalis VX 80mg

Super Vikalis VX 80mg je posebno učinkovita i vrlo jednostavna opcija liječenja za erektilnu disfunkciju i preuranjenu ejakulaciju. Ovaj seksualni pojačivač sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka tadalfil (20 mg) i dapoksetin (60 mg).

Super Vikalis VX 80mg - produžite seksualni odnos s kvalitetnijom erekcijom

Problemi s postizanjem erekcije sve su prisutniji u mlađoj dobi, bilo zbog stresa i psiholoških problema, bilo zbog nezdravog načina života.

Srećom, Super Vikalis VX 80mg trenutno je najbolje i najučinkovitije rješenje za Vašu erekciju, preranu ejakulaciju i druge seksualne probleme! Nudimo vam pouzdan pripravak, bez nuspojava, koji će vam omogućiti kvalitetan i zdrav seksualni život!

S ovim proizvodom Vaš će se intimni život poboljšati! Glavni sastojci ovog lijeka su dapoksetin i tadalafil, dva široko proučena sastojka koji su tema mnogih medicinskih simpozija gdje se raspravlja o njihovoj učinkovitosti.

Shree Venkatesh International Limited je tvrtka koja proizvodi ovaj medikament. Definirajmo nekoliko osnova ovog lijeka i naučimo više o djelovanju samog lijeka!

Super Vikalis VX 80mg struktura proizvoda

Prije svega, valja napomenuti da je Super Vikalis VX 80mg zasićen s dva glavna sastojka, tadalafilom i dapoksetinom.

Tadalafil je odgovoran za pojačavanje protoka krvi kroz krvne žile penisa, što je neophodno za postizanje erekcije.

S druge strane, za dapoksetin se pripisuje produženi orgazam.

Iz ovoga možemo zaključiti da se oba sastojka podudaraju u nekim kemijskim karakteristikama, posebno ako uzmemo u obzir da djeluju na sličan način. Kombinacija ova dva sastojka zaista će pružiti kvalitetan i dugotrajan seks koji će trajati duže nego što ste navikli.

Super Vikalis VX 80mg dolazi u obliku žutih tableta, gdje svaka tableta sadrži 20 mg tadalafila i 60 mg dapoksetina.

Kako Super Vikalis VX 80mg utječe na tijelo i sustav u orgainzmu?

Super Vikalis VX 80mg zapravo je stimulator koji pojačava protok krvi kroz krvotok u genitalnom području kod muškaraca i potiče dugotrajne i snažne erekcije koje mogu trajati nekoliko sati.

Ono što je još zanimljivije kod ovog lijeka je da dapoksetin (inače inhibitor serotonina) ima opuštajući učinak na sam penis, čime se oslobađa određena količina krvi kroz penis.

To se događa kako bi penis bio ravnomjerno napet ili opušten, kako bi krv mogla ravnomjerno teći kroz mišić i zauzvrat potaknuti kvalitetnu erekciju koja će trajati satima.

Sa sigurnošću možemo reći da ovaj lijek "optimizira" protok krvi i pruža penisu potreban protok krvi za kvalitetnu erekciju.

Medikament se mnogo puta koristio kod osoba koje imaju problema s povećanom prostatom, što doslovno eliminira mogućnost erekcije. Zbog povećanja prostate, blokira dotok krvi u penis, što zauzvrat sprječava bilo kakvu erekciju, čak i kratkotrajnu.

Međutim, imajte na umu da je seksualna stimulacija potrebna za djelovanje ovog lijeka, što Vam može pomoći u rješavanju problema s erekcijom.

Stoga nije moguće osjetiti učinke ovog lijeka ako ne postoji seksualna stimulacija.

Djelovanje

Prosječno radno vrijeme preparata Super Vikalis VX 80mg iznosi nekoliko sati od trenutka konzumacije. Međutim, moguće je da se učinci medikamenta mogu osjetiti čak i nakon 36 sati nakon primjene. Najjači učinci mogu osjetiti 60 minuta od trenutka uzimanja lijeka.

Učinak medikamenta osjeća se manje od 36 sati ako se pije uz alkohol. Također, maksimalni učinak lijeka ne smije biti duži od 72 sata, a ako traje duže, odmah potražite liječnika.

Također se preporučuje konzumiranje manje masnih obroka kojih nije dovoljno prije upotrebe proizvoda.

Konzumiranje alkohola ne preporučuje se jer smanjuje duljinu i učinak proizvoda.

Proizvod sam po sebi nije opasan, ali može izazvati kontraindikacije ako se konzumira s bilo kojim drugim proizvodima.

To se uglavnom odnosi na skupinu lijekova koji se koriste za liječenje bolesti srca i mozga. Ako koristite bilo koji od lijekova u ove dvije skupine, prije konzumacije trebate konzultirati svog liječnika.

Dnevna preporučena doza

Preporučuje se 1 tableta svaka 24 sata, nakon uobičajenog obroka, s velikom čašom vode.

Konzumiranje se također preporučuje neposredno prije spolnog odnosa kako bi medikament mogao početi djelovati i stvarati učinke u pravom trenutku!

Nakon spolnog odnosa i ejakulacije, erekcija bi trebala nestati, a također se vratiti vrlo lako i brzo tijekom sljedeće seksualne stimulacije. Ako imate ejakulaciju, ali erekcija je i dalje prisutna, trebali biste se obratiti svom liječniku i objasniti mu kako će znati koje korake treba poduzeti.

Redovita konzumacija, u preporučenim dozama, ne može uzrokovati zdravstvene probleme ili nuspojave.

Problem nastaje samo u slučaju predoziranja.

Također, imajte na umu da udvostručenje doze ne može proizvesti jače učinke ili produljiti učinak lijeka, već samo može nanijeti štetu vašem tijelu zbog prevelike količine tvari koje se unose u tijelo.

Ne biste trebali zaboraviti da vaše tijelo ne smije biti dehidrirano, jer je to još jedan razlog kada mogu imati nuspojave.

Ako medikament pretjerano koristite, mogu se pojaviti sljedeće nuspojave:

 • Crvenilo na licu
 • Glavobolja
 • Mučnina
 • Nazalna kongestija

Najčešće nuspojave pri korištenju Super Vikalis VX

Osim nekoliko spomenutih u prethodnom naslovu, postoje i druge moguće nuspojave. Najčešće nuspojave koje se javljaju su:

 • Zamagljen vid
 • Osjetljivost na svjetlost

Međutim, ništa od toga nije opasno za ljudski život, niti može trajno oštetiti organizam. Najčešći uzrok pojave je potreba da se organizam i sam sustav naviknu na lijek.

Postoje li kontraindikacije?

Super Vikalis VX 80mg poznat je kao lijek koji ne uzrokuje previše kontraindikacija, ali kao i uvijek, postoje slučajevi kada kontraindikacije mogu postati opasne.

Srećom, ti su slučajevi vrlo rijetki i gotovo nikada se ne događaju.

Kontraindikacije koje bi Vas trebale zanimati i uputiti na hitnu medicinsku pomoć su:

 • Erekcija koja traje 5 sati ili više
 • Problemi sa sluhom
 • Problemi s vidom

Ako osjetite neki od ovih simptoma, odmah se obratite svom liječniku za adekvatnu pomoć. Objasnite mu što se dogodilo pa da zna koje korake treba poduzeti.

Jesu li nuspojave opasne za tijelo i živčani sustav?

Nijedna od nuspojava nije opasna za tijelo i živčani sustav čovjeka, niti može izazvati trajne posljedice. Također, ove nuspojave se ne pojavljuju stalno, već se javljaju samo kad se tijelo navikne na tvar.

Ono što može pomoći eliminiranju ovih nuspojava je unos više vode kako bi se spriječila dehidracija.

Tko ne smije koristiti Super Vikalis VX 80mg?

Općenito govoreći, Super Vikalis VX 80mg jedan je od onih lijekova koji je siguran, pouzdan i uglavnom namijenjen svim punoljetnim muškarcima.

Međutim, zbog njegove strukture i tvari, postoje slučajevi kad nije preporučljivo koristiti ovaj proizvod.

Ispod su navedene bolesti i stanja koja zbog drugih lijekova namijenjenih liječenju ovih stanja mogu neizravno proizvesti kontraindikacije:

 • Kardiovaskularne bolesti
 • Hipertrofične subaortne stenoze
 • Moždani udar, kao i posljedice
 • Srčani infarkti i posljedice
 • Srčani infarkti i posljedice
 • Hipertenzija
 • Aritmije
 • HIV
 • Anemija

Ako patite od bilo kojeg od ovih stanja, velika je vjerojatnost da uzimate lijekove propisane za liječenje, tako da se u ovom slučaju ne preporučuje konzumiranje proizvoda Super Vikalis VX 80mg zbog mogućih kontraindikacija.

Ako ste bili donor organa ili ste dobili organ, ni na koji način ne biste trebali konzumirati Super Vikalis VX 80mg. Vaše tijelo se mora stabilizirati prije unošenja nove tvari!

Neželjene kontraindikacije u kombinaciji s drugim pripravcima

Uz uvjete navedene u prethodnom stavku, postoje određene skupine lijekova koji mogu izazvati kontraindikacije. To su:

 • Nitroglicerin
 • Nitroprosud
 • Amil nitrat
 • Azoli i antifungalni proizvodi

U slučaju lijekova ili lijekova protiv kandide, možete koristiti Super Vikalis VX 80mg bez straha od mogućih kontraindikacija.

No ako koristite druge lijekove za koje niste sigurni mogu li proizvesti kontraindikacije, najbolje je konzultirati se s liječnikom prije nego što odlučite započeti konzumiranje ovog proizvoda.

Spremanje proizvoda Super Vikalis VX 80mg

Super Vikalis VX 80mg MORA se pohraniti u originalnom pakiranju, jer je ovo pakiranje dizajnirano za očuvanje kvalitete lijeka.

Ne čuvajte proizvod u kupaonici s visokom vlagom ili na toplom mjestu gdje ima izravne sunčeve svjetlosti. To može uveliko izmijeniti strukturu lijeka i učiniti ga neupotrebljivim.

Medikament čuvajte na tamnom mjestu gdje temperatura ne prelazi 20 Celzijevih stupnjeva.

Također osigurajte da lijek ne bude dostupan djeci ili kućnim ljubimcima. Izbjegavajte čuvanje proizvoda u zamrzivaču.

Imajte na umu da lijek postaje neupotrebljiv ako mu istekne rok trajanja. Ako je istekao rok, ne koristite proizvod, već ga odbacite.

Kako možete naručiti Super Vikalis VX?

Najbrži način za naručivanje ovog medikamenta je putem naše web stranice, odnosno kontakt obrasca za koji je potrebno ispuniti točne podatke.

Ne zaboravite da podaci moraju biti točni, jer će kurir doći na adresu koju ste nam dali da bismo Vam isporučili paket.

Sve narudžbe šaljemo isti dan, ili sljedeći dan od trenutka narudžbe.

Imajte na umu da će sve narudžbe koje stignu poslije 13 sati biti poslane sljedeći dan. Također, ne morate se brinuti oko diskrecije jer je diskrecija zagarantirana!

Nitko osim nas ne zna što je u paketu!

Samo se pobrinite da ste na adresi kad vas kurir pozove, ili barem u vašu blizinu, tako da možete doći do preuzimanja paketa.

SLIČNI PROIZVODI