Besplatna dostava za sve porudžbine na sajtu!
Aktivni sastojci:
Sildenafil Citrate
Medicinska forma:
Tablete - 4x100mg
Proizvođač:
Ajanta Pharma
Isporuka:
24-72h - Hrvatska pošta

Kamagra Gold

Kamagra Gold tablete se koriste za liječenje impotencije, erektilne disfunkcije kod muškaraca, što je nemogućnost održavanja ili postizanja erekcije  prikladne za seksualnu aktivnost zbog malog protoka krvi u penis.

Tableta u penisu opušta krvne žile, uzrokuje erekciju i povećava protok krvi, što je odgovor prirode na seksualnu stimulaciju.

Međutim, tablete će raditi samo ako ste doživite seksualno uzbuđenje.

Uporaba

Kamagra Gold je lijek za liječenje impotencije kod muškaraca. Ovo je inačica Viagre, posebna formulacija 100 mg sildenafil citrata. Povećava količinu krvi koja dolazi u penis uzrokujući erekciju prilikom stimulacije.

Sildenafil, osnovni sastojak, inhibira cGMP specifičnu fosfodiasterazu tip 5, enzim koji regulira dotok krvi do penisa.

Doziranje i uputa za upotrebu

Kamagra Gold je najveća doza ovog lijeka za period od 24 sata,dok Viagra dolazi u tabletama od 25 mg, 50 mg i 100 mg. Jedna tableta sadrži 100 mg sildenafil citrata. Uzeti najmanje 30 minuta prije spolnog čina.

Ne prekoračiti 100 mg (jedna tableta) unutar 24 sata.

Masna hrana usporava apsorpciju lijeka. Kamagra tablete djeluju samo uz seksualnu stimulaciju i uzbuđenje. Sildenafil citrat treba uzimati strogo po uputama liječnika.

Mjere opreza

Prije uzimanja tableta obavijestite svog liječnika ako imate problema sa:

Izbjegavajte pijenje alkohola jer može pogoršati nuspojave. Ne uzimajte tablete zajedno sa drugim ED lijekovima. Upozorite Vašeg liječnika prije uzimanja ako koristite alprostadil (Caverject, Muse, Edex) ili johimbin (Yocon, Yodoxin, ostalo).

Kontraindikacije

Kamagra Gold ne mogu koristiti pacijenti alergični na lijek i njegove sastojke, kao niti osobe koje koriste nitrate (npr. nitroglicerin). Ta kombinacija može dovesti do vrlo niskog krvnog tlaka, uzrokovati moždani udar, infarkt ili smrt.

Zabranjeno je uzimanje lijeka mlađima od 18 godina.

Moguće nuspojave

Neki pacijenti mogu iskusiti glavobolju, proljev, vrtoglavicu, želučane probleme, povraćanje, začepljenje nosa. Rijetko može uzrokovati i ozbiljno stanje zvano prijapizam ili dugotrajna erekcija. Odmah kontaktirajte liječnika ako erekcija traje dulje od 4 sata, izostankom hitne medicinske pomoći ovo stanje može trajno oštetiti penis.

Interakcije

Kamagra Gold se ne propisuje pacijentima koji se liječe lijekovima koji sadrže organske nitrate. Razine u krvi su povišene ako se koristi sa:

 • eritromicinom,
 • ketokonazolom,
 • itrakonazolom i
 • sakvinavirom.

Uočeno je međudjelovanje pripravka sa sljedećim lijekovima:

 • bosentan (Tracleer),
 • cimetidin (Tagamet HB, Tagamet),
 • antibiotici kao eritromicin (E-Mycin, Eryc, Ery-Tab) ili klaritomicin (Biaxin); doksazosin (Cardura), prazosin (Minipress), terazosin (Hytrin),
 • HIV lijekovi kao indinavir,
 • amprenavir,
 • darunavir,
 • efavirenc,
 • tipranavir,
 • nevirapine,
 • sakvinavir,
 • sakvinavir,
 • fosamprenavir,
 • ritonavir,
 • atazanavir ili nelfinavir,
 • protugljivični lijekovi kao itrakonazol ili ketokonazol,
 • karbamazepin,
 • fenobarbital, ili fenitoin, rifampin ili rifabutin.

Doziranje

Kamagra Gold forum preporučuje da ga treba uzimati po potrebi, ali ne više od 1 tablete dnevno. Dogovorite dnevni unos s Vašim liječnikom.

Predoziranje

Erekcija dulja od 4 sata može biti znak predoziranja. U slučaju nesvjestice, boli u prsima, mučnine, nepravilnog rada srca ili vrtoglavice tijekom spolnog odnosa nakon uzimanja Kamagra Gold-a kontaktirajte Vašeg liječnika jer možete trebati hitnu medicinsku pomoć.

Čuvanje

Držati na sobnoj temperaturi, ispod 25 °C, van dohvata djece i kućnih ljubimaca.

Kamagra gold tablete infografik Kamagra gold tablete infografik

KAMAGRA GOLD ISKUSTVA

Josip 63 godine Kamagra Gold iskustva slika
Josip ( 63 god. )
Nedavno sam počeo koristiti Kamagra Gold za liječenje ED. Zadnjih 5 godina nisam uspio dobiti dovoljno čvrstu erekciju za prodiranje. 
Liječnik mi je propisao 50 mg generičkog sildenifil citrata.
Preporučio mi je da ga isprobam s masturbacijom prije nego što ga koristim za seks sa svojom ženom. Prerezao sam 50 mg na pola i probao, dobro je djelovalo, ali nakon sat vremena uzeo sam drugu polovicu (punih 50 mg). Dobio sam je savršenu, čvrstu erekciju u roku od 30 minuta. I dalje mogu doći do erekcije 7 sati nakon uzimanja.
Nema nuspojava. Imam 63 godine i supruga je bila oduševljena. Mislila je da je taj dio naše veze završen. Ovo je božji dar.
Ivan 48 godine Kamagra Gold iskustva slika
Ivan ( 48 god. )
Polovica tablete je djelovala nevjerojatno. Potpuni rezultati su bili u roku od 50-60 min. Dobio sam čvrstu i trajnu erekciju. Dala mi samopouzdanje i vrijeme da uživam u svojoj ženi. (obično potrebno njeno maženje i ruka da dobijem erekciju). 
Bio sam vrlo sretan što sam dobio čvrstu erekciju, što je nekada bilo savršeno normalno stanje za mene. Nisam imao nikakvih nuspojava osim malog pritiska u glavi, ali trajao je prvih 30-45 minuta nakon uzimanja. Iznenađujući dobri rezultati. 
Marija 34 godine Kamagra Gold iskustva slika
Marija ( 34 god. )
Moj 55-godišnji dečko uzima Kamagra Gold tablete. One čini čuda. Uzima jednu jednu tabletu i penis mu je jako tvrd dugo vremena. Savjetovali smo se na kamagra tablete forum i počeo je uzimati po pola i tada mu je ud bio polutvrd, pa sam mu rekla da idući put cijelu tabletu. To je bila prava odluka. Prije je znao da ne može postići erekciju i satima bi me zadovoljavao na druge načine. To je odlično, ali sam odlučila da želim više.

Ova mala magična stvar je učinila naš spolni život fantastičnim, a on može izdržati puno duže od mene iako je 20 godina stariji!
Ivan 47 godine Kamagra Gold iskustva slika
Ivan ( 47 god. )
Sinoć sam prvi put uzeo Kamagra Gold. Prepolovio sam dozu od 100 mg i ispočetka nisam ništa osjetio. Pomislio sam da ne djeluje. Ipak sam se odlučio na spolni odnos jer sam bio raspoložen. Reći ću vam, kada me žena počela dodirivati osjetio sam erekciju koja me uplašila. Obično poslije seksa zaspimo.

Ne samo da je prva runda trajala sat vremena, bio je to seks sa dubokom penetracijom. Nakon 20 minuta supruga je došla po drugu rundu i doživjela najbolji mogući orgazam. Prošle su godine otkad to kod nje nisam vidio. Bio sam skeptičan, ali sada jamčim za mogućnosti ove tablete.

Kamagra Gold tablete iskustva su najbolja! Poput ostalih, i ja ću prilagođavati dozu, idući put ću probati sa 25 mg ¼ doze..
Lara 44 godine Kamagra Gold iskustva slika
Lara ( 44 god. )
Moj suprug i ja patimo zbog erektilne disfunkcije već oko 3 godine. Pogoršalo se prošle zime i ja sam počela osjećati tipične stvari: Više mu nisam poželjna, ne želi me , postoji druga žena. Naravno, njegova tjeskoba zbog loše izvedbe u krevetu je bila strašna i nije želio seks zbog straha od neuspješne erekcije. Otišla sam svojoj prijateljici koja je liječnik i pitala ju o Kamagra Gold 100 mg za supruga.

Dala mi je uzorke koje sam odnijela kući i koji su stajali u ormariću 3 mjeseca. Suprug se jednostavno nije mogao natjerati da ih uzme, a ja nisam tražila. Jedne večeri sam mu samo pružila vrećicu Kamagra Gold tableta i rekla da uzme, a on nije ništa rekao. Samo ju je uzeo i progutao. 45 minuta kasnije imali smo najbolji odnos u mnogo godina! Bilo je FANTASTIČNO!!!!! Bio je duži i tvrđi nego posljednjih 20 godina!

Dame, ne bojte se uzeti stvar u svoje ruke i pomoći svom čovjeku, uzmite Kamagra Gel same ako je vašem partneru neugodno ili ga je sram. Bit će vam jako drago što ste to učinile.
SLIČNI PROIZVODI