Besplatna dostava za sve porudžbine na sajtu!
« Vrati se na blog

Tantrički seks - savjeti za začinjenije seksualno iskustvo

Ako se vaša uobičajena rutina u spavaćoj sobi s vremenom promijenila i postala, recimo, predvidljiva, evo nekoliko načina kako je možete osvježiti i unijeti novine u svoju postelju.

Tantricki seks

Novi položaji u seksu su upravo jedan od koraka koje vi i vaš partner možete uživati i isprobati odmah, bez čekanja, ako to želite. Ali prije nego što pokušate kakve egzotične i eksperimentalne poze, bilo bi pamjetno posvijetiti vrijeme nekim vanvremenskim klasicima kao što su kaubojka, misionarska ili poza psa. Tek kad njih usavršite, pokušajte sa zahtevnijim pozama. Također, tu je joga, tu su vježbe disanja i povezivanja, zatim meditacija, tantra i mnoge druge stvari koje možete skupa napraviti kako biste popravili seksualni potencijal koji Vi i Vaš partner posjedujete.

Što je Tantra?

Iako je termin tantra često korišten kao sinonim za seks, tantra je zapravo nešto mnogo više. To je drevno poimanje života, možemo reći i neka vrsta nauke o vezi, povezanosti, bilo sa samim sobom, okolišom, prirodom ili s partnerom.

Sama riječ, tantra, potječe iz starog sanskrta i znači isprepletenost energije ili mreža. Potiče sa azijskog kontinenta, najvjerojatnije Indije, i stara je minimum 5 tisuća godina.

U praksi, tantra ima duboke veze s prosvjetljenjem, prevladavanjem i transcendiranjem svih spolnih i duhovnih razina kroz prakticiranje duboke meditacije, spontanog i intimnog seksualnog iskustva.

Čakre u tantričkoj praksi

Čakre su žarišne točke koje se koriste u drevnim praksama meditacije i ezoterijske tradicije. U tantričkoj praksi, čakre se smatraju potentnim energetskim centrima unutar tijela koji igraju ključnu ulogu u tjelesnom, duhovnom razvoju i samospoznaji.

Koncept čakri potječe iz drevnih vedskih i tantričkih tekstova koji datiraju iz 1500. godine prije Krista. Riječ "chakra" na sanskrtu znači "kotač", a koristi se za opisivanje ovih energetskih centara, jer se često prikazuju kao kotači koji se okreću ili kakvi vrtlozi energije.

Broj čakri može varirati ovisno o različitim tradicijama i tumačenjima, ali općenito je prihvaćeno da postoji sedam glavnih čakri. Vjeruje se da ovih sedam čakri ide od baze kralježnice do vrha glave.

Svaka čakra je povezana s različitim aspektima fizičkog, emocionalnog i duhovnog blagostanja.

Sedam glavnih čakri su:

Tantricki seks

  • Muladhara (korijenska čakra) - Smještena u dnu kralježnice, povezana je sa stabilnošću, uzemljenjem i instinktima za preživljavanje.
  • Svadhisthana (sakralna čakra) - Smještena u donjem dijelu trbuha, povezana je s kreativnošću, seksualnošću i emocionalnom ravnotežom.
  • Manipura (čakra solarnog pleksusa) - Smještena na pupku, povezana je s osobnom moći, samopouzdanjem i samopoštovanjem.
  • Anahata (srčana čakra) - Smještena u središtu prsnog koša, povezana je s ljubavlju, suosjećanjem i emocionalnim iscjeljenjem.
  • Vishuddha (grlena čakra) - Nalazi se u grlu, povezana je s komunikacijom, samoizražavanjem i autentičnošću.
  • Ajna (čakra trećeg oka) - smještena između obrva, povezana je s intuicijom, uvidom i duhovnom sviješću.
  • Sahasrara (krunska čakra) - Smještena na vrhu glave, povezana je s duhovnom vezom, višom sviješću i transcendencijom.

U tantričkoj praksi, na čakre se gleda kao na portale do viših stanja svijesti i duhovnog buđenja. Različite tehnike, uključujući meditaciju, vizualizaciju, disanje i jogu, koriste se za njihovo aktiviranje, uravnoteženje i harmoniziranje.

Prvi korak je upoznavanje vlastitog tijela

Poput joge,prakticiranje tantre je vođeno fizičkom i duhovnom sviješću.

Kada pažljivo proučavate i prakticirate tantru, postajete sve više i više usklađeni, sinhonizirani sa svojim tijelom i duhom, počinjete shvaćati što vam godi, što ne i kako osjećate i procesuirate to zadovoljstvo. To vam omogućuje da se sa više pozornosti posvetite svojim tjelesnim potrebama i očekivanjima, te i načinima na koje ih možete ispuniti.

Osim toga, energija koju kreirate i kanalizirate tijekom tantričkog seksualnog iskustva prožima vaše tijelo i pojačava orgazme.

Ako imate partnera, kroz tantru i tantrički seks upoznajete i njegovo tijelo i duh, a cilj bi vam trebao biti stapanje i spajanje vaših tjelesnih i duhovnih činilaca. Tantra se ne fokusira isključivo i samo na postizanje više razine svijesti uma i tijela. Ona također može pridonijeti stvaranju dubljeg i skladnijeg odnosa s partnerom.

Vježbajući tantričke vještine, vi i vaš partner učite biti svjesni tjelesne i duhovne prisutnosti, te jedno drugo hraniti energijom koja se postupno pojačava i kulminira te nastavlja rasti čak i nakon završetka spolnog odnosa.

Tantra vam nudi priliku da podrobno istražite sve aspekte osobnosti, te da upoznate sebe i svog partnera uzduž i poprijeko, i dušu i tijelo.

Ukoliko Vas zanima prakticiranje tantre, ali ne znate kako to predložiti svom partneru, predlažemo vam neke od sljedećih savjeta:

  • Pokušajte ne opteretiti partnera odjednom svim informacijama. umjesto toga, nježno im objasnite što vas uzbuđuje i kako biste mogli zajedno upotpuniti iskustvo.
  • Pažljivo slušajte što vam partner ima za reći. To može biti entuzijastično DA ili čvrsto NE, ali kako god, bitno je komunicirati. Možda se čak nađu negdje između, u dilemi. U svakom slučaju, slušajte ih i poštujte njihove želje i odluke.
  • Ako je vaš partner otvorenog uma, potražite učitelja ili gurua koji vas može voditi i bolje educirati o praksi. Neka vam on pokaže pravi put.

Što je tantrička joga?

Tantrička joga oblik je prakticiranja joge koji je usklađen s tantrom, drevnom duhovnom praksom koja potječe iz Indije, Tibeta i drugih dijelova Azije.

Tradicionalna tantra se dijeli na dvije grane: crvenu tantru i bijelu tantru. Bijela tantra je solo praksa koja uključuje jogu i meditaciju, dok je crvena tantra seksualna praksa. Iako obje grane koriste seksualnu energiju, ciljevi dviju praksi su donekle različiti. Crvena tantra ima za cilj stvaranje dublje veze s partnerom, dok je bijela tantra usmjerena na stvaranje dublje veze sa samim sobom. Bitno je napomjenuti da jedna bez druge ne mogu.

Prava svrha joge, uključujući i tantričku jogu, je olakšati meditaciju i postići duhovno prosvjetljenje. Tantrička joga spaja različite jogijske i meditativne prakse kako bi pomogla pojedincima da steknu duboko razumijevanje samih sebe i prihvate svoje pravo ja.

Tantrička joga uključuje nekoliko ključnih elemenata, uključujući:

  • Joga i meditacija - Tantrička joga uključuje tradicionalne položaje joge (asane) i meditacijske prakse kako bi pomogla pojedincima da se povežu sa svojom energijom i postignu duhovno prosvjetljenje.
  • Mantre, jantre i puje - Tantrička joga može uključivati korištenje mantri (svetih zvukova), jantri (svetih geometrijskih oblika) i puja (aktivnog predanog štovanja) za razvoj duhovnog tijela i poboljšanje koncentracije i vizualizacije tijekom tantričkih rituala.
  • Praksa tkanja - Tantrička joga kao da isprepliće jogu i meditaciju u jedno kako bi pomogla pojedincima da steknu duboko razumijevanje samih sebe i prihvate svoje pravo ja.

Dokumentirano je da tantrička joga pruža nekoliko prednosti, uključujući:

  • Poboljšano samopoštovanje
  • Smanjena razina stresa
  • Smanjena fizička bol
  • Bolji san i cjelokupni odmor.

Vrijedno je napomenuti da se prakticiranje tantričke joge ne smije pogrešno shvatiti kao sredstvo za ispunjavanje čisto seksualnih potreba. Tantrička joga je duhovna praksa koja ima za cilj povezati pojedince s njihovom energijom i promicati samootkrivanje i prihvaćanje.

Neke od osnovnih poza poput psa, pozdrava suncu, mosta ili pluga mogu za početak zagolicati vašu maštu u postelji, pa vrijemenom, kako napredujete možete inkorporirati i neke zahtevnije poze u vašu intimu.

Yoga poze za bolji tantricki seks

Kako pripremiti svoj um

Tantra je u svojoj osnovi duhovna praksa, koja podrazumijeva da vaš um sudjeluje barem onoliko koliko i vaše tijelo, ako ne i više. Kada prakticirate tantru, vi zapravo povezujete tijelo, mozak i dušu. Čist i bistar um, te spremnost na izlazak iz zone komfora, vrlo su bitne stvari ako imate na umu objedinjavanje svih ovih elemenata vlastitog bića.

Nekim ljudima lagana meditativna praksa u trajanju od 10 do samo 15 minuta može značajno pomoći u pripremi za tantričku praksu, jer vam daje priliku da se opustite i zađete dublje u svoje misli.

Pokušajte sljedeće:

  • Usredotočite se na svoje disanje - Fokusirajte se i dišite polako 15 do 30 minuta, duboko u trbuh i donji dio leđa, aktivirajući dijafragmu, s posebnim naglaskom na misli, na stanje uma. Uklonite stres sa uma ili se koncentrirajte na svoje želje i njihovo ispunjenje.
  • Odvojite nekoliko minuta za istezanje, vjerujte trebat će vam. Dok rastežete svaki ud, ispraznite svoje misli, izbacite svu negativnost i ono što vas koči i tišti. Što više stvari raspakirate i suočite se s njima, to će Vam biti lakše.
  • Vodite dnevnik barem pola sata dnevno. Aktivno radite sa svojim mislima, usredotočite se na duhovni rast i slobodno uzmite papir i olovku i zapišite ih. Vodite redovan dnevnik i bilježite svoj napredak, bićete nam zahvalni.

Kako pripremiti vlastiti prostor

Tantrika je u suštini holistička praksa. Ne svodi se samo na seks ili orgazam, nije bitan isključivo cilj, već put koji vas do njega vodi. Ono što vas svakodnevno okružuje ima izravan utjecaj na vaše raspoloženje i sposobnost da se opustite i usput uživate.

Pokušaj ovo:

  • Provjerite je li temperatura vašeg okruženja ugodna. Ako je hladno, uključite grijanje sat vremena prije odnosa, tako da sve bude kako treba kada dođe vrijeme za seks. Ako je prevruće, uključite klimu, ali nemojte pretjerivati, treba biti ugodno, a ne da se smrzavate.
  • Stvorite ugodnu atmosferu paljenjem svijeća ili ambijentalne rasvjete. Plamen svijeća dat će prostoriji određenu romantiku, dok će crveno obojene žarulje dati dašak senzualnosti.
  • Ispunite prostor ugodnim mirisima koji vam se dopadaju i koji vas uzbuđuju. Zapalite mirisnu svijeću, eterično ulje, mirisne štapiće ili se jednostavno okružite cvijećem. Odaberite miris koji vam prija i koji vam se čini seksi, koji vas uzbuđuje. Naravno, nemojte pretjerivati, miris ne smije biti napadan i prejak.
  • Učinite prostor udobnim. Raširite satenski pokrivač, udoban i mekan, dodajte par jastuka. Ne mora biti ništa posebno, samo mora biti udobno.
  • Stvorite romantičnu, po mogućnosti seksualnu, atmosferu. Pustite glazbu uz koju možete plesati, solo ili s partnerom.

Kako se nakaniti ako ste solo

Postoje brojni načini na koje možete sami implementirati tantrička načela. Ali zapamtite, krajnji cilj nije uvijek masturbacija. Do toga možete postupno doći, a možda i odlučiti da u tom trenutku za tim i nema potrebe.

Meditacija

Meditacija može biti izvrstan način da se oslobodite negativnosti i svega što vas muči. Ali umjesto da dopustite da energija izleti iz vas, uzemljite se. Dok meditirate, dopustite svojoj energiji da teče natrag u zemlju. Neka vas ta energija ojača dok se širi vašim tijelom.

Masaža

Pružite sebi masažu tako da to bude iskustvo cijelog tijela. Utrljajte svoj omiljeni losion ili ulje po cijelom tijelu. Prilikom utrljavanja ulja ili losiona posebnu pozornost obratite na trbuh, prepone, bedra, ruke, vrat i prsa.

Masturbacija

Solo igra ne mora uvijek biti usmjerena prema orgazmu. Umjesto tog fokusa, upoznajte svoje spolovilo, saznajte što vam godi, a što vas iritira. Pronađite nove načine da se dodirnete. Usporite svoje pokrete. Budite nježni prema sebi.

Zapamtite da:

  • Dišete duboko i polako. Bilo da meditirate ili masturbirate, dopustite svom dahu da dopre do svakog dijela vašeg tijela. Osjetite trnce i energiju koja pulsira vašim tijelom.
  • Budite prisutni cijelo vrijeme. Umjesto da dopustite svom umu da luta, usredotočite se i obratite pažnju na sve osjete i sve što vaše tijelo i duh osjećaju.
  • Dopustite sebi da iskusite puni raspon emocija. To će vam dati priliku da stupite u kontakt s energijom i snagom u cjelini.
  • Uspostavite namjeru u svojoj praksi. Znajte u svakom trenutku što želite od svojih seansi, bili to bolji orgazmi ili ugodniji osjećaj u vlastitoj koži.

Kako napraviti Tantru s partnerom?

Upamtite, tantra je "disciplina" koja se proteže daleko izvan seksa. Naravno, možete je koristiti da biste došli do toga ili je uopće ne morate povezivati s tom konotacijom. S partnerom implementirajte ova  tantrička načela u mnoge druge sfere života.

Predigra

Predigra može biti što god želite, oralni seks, masaža, grupno tuširanje itd. Nije važno što ćete odabrati, bitno je samo da ste vi i vaš partner prisutni i potpuno fokusirani.

Sjednite ispred partnera. Održavajte kontakt očima i krećite se polako u skladu s disanjem.

Nakon otprilike 5 minuta počnite se nježno dodirivati i naizmjenično masirati jedno drugome ruke, noge, vrat i bilo koji dio tijela za koji mislite da bi u tom trenutku bilo ugodno.

Oko 5 minuta kasnije, slijedi poljubac, ali samo poljubac. Koncentrirajte se na osjećaje koje osjećate u tom trenutku.

Seks - nije obavezan!

Sve ovo može, ali i ne mora kulminirati seksom. Tantra se prvenstveno odnosi na povezivanje s nekim, a seks je tu sekundarna stvar.

Ukoliko se ipak odlučite na seks, uradite to samo polako. I nemojte se bojati biti kreativni, isprobajte nove, neortodoksne poze, dozvolite sebi da se osjećajte drugačije, na nove načine, istražite sve svoje želje. Ali što je najvažnije, prepustite se apsolutno i uživajte u iskustvu. Uklonite sve napetosti koje su se nakupile u vama i krenite kroz osjete, jednu po jednu.

Lezite zajedno ili se mazite

Ležanje na opušten način i uživanje sa svojim partnerom omogućuje susret i ispreplitanje vaših energija, njegujući dublju povezanost.

Kako biste ovo uspješno primijenili, razmislite o spooning položaju. Partner izvana će emitirati, davati energiju, a onaj iznutra će je upijati, primati.

Tako sklupčani zajedno, srca i želuci su vam u istoj ravnini. Tko god je izvana, neka omota ruke oko partnera, sa šakom na srcu. Primatelj zagrljaja na taj način upija energiju i rukama pokriva partnerove šake.

Lezite tako nekoliko minuta, naviknite se, a zatim počnite usklađivati disanje i osjetit ćete kako energija putuje između vas.

Nemojte se uplašiti bliskosti i znajte da:

  • Dopustite da intenzitet postupno raste. Gledajte se u oči, mirno, bez treptanja, što duže možete.
  • Sinkronizirajte svoje disanje. Možete pokušati udahnuti i izdisati u isto vrijeme ili možete udahnuti kada vaš partner izdiše. Vježbajte i tempirajte svoj dah.
  • Recite svom partneru što volite. Kad vas netko dodiruje i igra se s vama, jasno artikulirajte što vam odgovara, a što ne. Poštujte se uzajamno, ako nešto ne štima, stanite, razgovarajte o tome i promijenite.
  • Jasno definirajte namjere svake svoje prakse. Bilo da želite poboljšati svoj seksualni život ili ojačati svoju vezu, vi i vaš partner trebali biste krenuti u tantričku seansu s jasnom željom za onim što želite.

Opći savjeti i trikovi

Tantra apsolutno nije univerzalna za svakoga. Postoje neke stvari koje možete učiniti kako biste poboljšali svoju praksu i stvorili jedinstveno i neprocjenjivo iskustvo:

  • Golotinja je stvar izbora - Vježbu možete započeti i završiti odjeveni baš kao i nagi. Ili možete postupno svlačiti sebe i partnera komad garderobe po komad. Ključno je raditi samo ono što u tom trenutku osjećate i što vam u tom trenutku prija. Na vama je hoćete li biti potpuno nagi ili ne.
  • Pazite na disanje - Duboko, svesno disanje vitalan je, suštinski dio tantre. Usredotočujući se na dah, dopuštate si biti u trenutku i potpuno se prepustiti iskustvu.
  • Uključite sve svoje senzore - Zapalite mirisne svijeće, pustite laganu, senzualnu glazbu. Polako se dodirujte, gledajte se u oči, duboko i polako. Osjetite i cijenite svaki poljubac svog partnera. Naučite upregnuti sva svoja osjetila da rade usklađeno i osjećat ćete se nemjerljivo bolje tijekom tantre.
  • Nemojte žuriti - Važan aspekt tantre je sposobnost da naučite osjećati i doživljavati sve, dublje i više. Način za to je da svemu pristupate polako, svjesno. Nemojte žuriti s tantričkim iskustvom, opustite se, ispraznite um i uživajte u svakoj sekundi vježbe.
  • Istražite svoje tijelo i tijelo svog partnera. Rukama i dlanovima nježno milujte svaki milimetar tijela. Koristite svoje jezike da istražujete jedno drugom usne dok se ljubite. Možda nježno klizite jezikom i usnama preko trbuha i prsa. Nadopunjujte jedno drugo.
  • Eksperimentirajte - Kink i BDSM, na primjer, često uključuju tantričke prakse u svoje izvedbe. Dakle, dok se bavite tantrom, budite kreativni, eksperimentirajte, ne morate se striktno držati tradicije. Mislite šire, nemojte biti uskogrudni. Mogućnosti su beskrajne.
  • Ne morate biti potpuno posvećeni tantri - Možete dodati elemente koje možda već i koristite u spavaćoj sobi, bilo sami ili s partnerom, svejedno je. To znači da možete, primjerice, pomiješati meditaciju s predigrom ili raditi vježbe disanja. Sve se može individualno prilagoditi.

Tantričko disanje

Vaš dah je središnji dio svake tantričke prakse. Disanje nam omogućuje da razbistrimo um, povežemo se s tijelom i duhom i razvijemo sposobnost da pojačamo osjete koje osjećamo. Kada vježbate neke od ovih tehnika, ne zaboravite uvijek sjediti uspravno i u udobnom položaju.

Stimulirajući dah

Ova tehnika se prakticira u cilju povećanja svijesti i energije.

Učinite sljedeće:

  1. Zatvorite oči i opustite mišiće trbuha.
  2. Udahnite, zatim izdahnite kroz nos, brzo, držeći usta cijelo vrijeme zatvorena.
  3. Pokušajte postići 3 udisaja i izdisaja u sekundi tijekom 15 sekundi.
  4. Napravite stanku, dišite normalno po završetku ciklusa, a zatim pokušajte vježbati 20 sekundi. Nakon svake pauze produžite interval za 5 sekundi dok ne dosegnete 60 sekundi, odnosna cijelu minutu.

4-7-8 disanje

Ova specifična tehnika pomaže u opuštanju tijela i rješavanju napetosti. Isprobajte ovu tehniku dok sjedite nasuprot partnera, sinkronizirano.

Praksa je sljedeća:

  1. Izdahnite kroz usta, a zatim ih zatvorite.
  2. Tiho udišite kroz nos 4 sekunde.
  3. Zadržite dah brojeći do 7.
  4. Izdahnite sav zrak kroz usta u mislima brojeći do 8.
  5. Ponovite ovaj ciklus 3 puta po ukupno 4 ponavljanja.

Brojanje daha

Ovo je još jedan oblik meditacije koji vam omogućuje da razbistrite svoj um i pronađete središte svog tijela te se povežete s njim.

Učinite sljedeće:

  1. Zatvorite oči i nekoliko puta duboko udahnite.
  2. Dopustite sebi da dišete prirodno.
  3. Udahnite i doslovce brojite "jedan" dok izdišete.
  4. Pri sljedećem udahu brojite "dva". Nastavite tako do "pet".
  5. Ponovite ciklus, počevši ponovno od jedan do pet.
  6. Nemojte prijeći pet ili vam misli mogu početi lutati.
  7. Pokušajte brojati svoje disanje barem 10 minuta.

Kako pronaći pravi položaj

Bilo koja poza tehnički može postati tantrička poza, jer tantra je veza, a ne određena poza ili pokret. Ali kad započnete svoje putovanje u tantrička načela, možda bi bilo najbolje držati se osnova.

Lotos

Izvedba ove vježbe s partnerom se izvodi ovako:

  1. Neka vaš partner sjedi prekriženih nogu.
  2. Sjednite na partnerova gornja bedra i isprepletite noge i stopala iza njegovih leđa.
  3. Dišite u ritmu, sinkronizirano i gledajte se u oči.

Ako ste sami napravite slijedeće:

  1. Sjednite prekriženih nogu s ravnim leđima.
  2. Stavite dlanove na koljena.
  3. Počnite s laganim i dubokim disanjem.

Ruku na srce

Izvedba ove vježbe s partnerom se izvodi ovako:

  1. Sjednite prekriženih nogu, okrenuti prema partneru.
  2. Stavite desnu ruku na partnerovo srce, a zatim neka on stavi svoju desnu ruku na vaše srce.
  3. Zatvorite oči i osjetite ritam svog srca i ritam srca partnera. Usredotočite se na energiju i emocije. Dišite i uskladite se.
  4. Dozvolite da se stvori jaka veza i da energija neomjetano protječe kroz srce, ruku, srce, ruku i tako u beskraj.

Ako ste sami napravite slijedeće:

  1. Postavite se na pod, prekrižite noge i ispravite leđa.
  2. Stavite desnu ruku na mjesto gdje je srce.
  3. Zatvorite oči i osjetite fizički ritam. Zatim se usredotočite na emocije i energiju.
  4. Dopustite da se izgradi veza između vašeg srca i vaše ruke.

Viseći most

Izvedba ove vježbe s partnerom se izvodi ovako:

  1. Partner sjedi uspravno na krevetu ili podu s ispruženim nogama.
  2. Sjednite na koljena u partnerovo krilo.
  3. Kada ste dovoljno opušteni, počnite se uvijati unatrag, da napravite most.
  4. Spustite glavu između partnerovih nogu, zatim uhvatite njihove gležnjeve ili stopala.

Ako ste sami napravite slijedeće:

  1. Sjednite na koljena na krevet ili pod.
  2. Kada ste dovoljno opušteni, polako krenite s izradom mosta. Savijte leđa unatrag, polako, bez naglih pokreta.
  3. Spustite glavu na pod ili krevet, a zatim ispružite ruke iznad glave.
  4. Dlanovima dodirnite pod ili krevet. Kada se osjećate spremni, počnite istraživati svoje tijelo jednom rukom.

Što očekivati od naprednijeg nivoa Tantre?

Kako postajete vještiji i iskusniji u tantričkim oblicima i praksi, moći ćete primijeniti neke od zahtjevnijih tehnika na svoje tjelo i duh, kao što su:

Kontrola orgazma

Da biste to uspješno učinili, dovedite se u stanje neposredno prije orgazma, zatim stanite, kontrolirajte se i izbjegnite vrhunac. Neka svi ti osjećaji, trnci, toplina, orgazmički osjećaji ispune vaše tijelo, a zatim počnite ispočetka.

Nemojte to učiniti samo jednom, već ponavljajte ovu praksu iznova i iznova kako biste samo kad Vi to želite, postigli intenzivne, eksplozivne orgazme cijelog tijela.

Masaža svete točke

Kada se u tantri kaže sveta točka, misli se naravno na G točke muškaraca i žena. Da biste to učinili, nježno i pažljivo trljajte partnerovu prostatu ili gornji zid unutarnje strane vagine, mjesto poznato kao G točka. Dopustite toplini i energiji da se akumuliraju i vašem partneru da se opusti i otpusti suspregnute emocije dok se približavate vrhuncu.

Zaključak

Tantra je filozofija i skup praksi kojima je cilj integrirati fizičke, emocionalne i duhovne aspekte života. Ona naglašava svetost svih bića, međuigru muške i ženske energije i potencijal za duhovni rast kroz različite prakse kao što su meditacija, rituali, joga, sveta seksualnost i korištenje mantri.

Tantra nudi put kojim pojedinci mogu probuditi svoju pravu prirodu i iskusiti dublju povezanost sa samim sobom i svijetom oko sebe.